SUPER 4 Timočka krajina OPEN 2021, turnir za mladiće i devojke do 16 godina, TK Magnet Knjaževac, TK As Timok Zaječar

Заслужи викенд на Старој планини – играј SUPER 4 Timočka krajina OPEN 2021 U16 у ТК Магнет

Турнир 1. категорије SUPER 4 Timočka krajina OPEN 2021 за девојке и младиће до 16 година, биће по трећи пут одржан од 29. до 31. маја 2021. године, у два клуба и у два града: девојке ће играти у ТК Магнет у Књажевцу (на 4 терена), а младићи у ТК Ас Тимок у Зајечару (на 3 терена). Турнир се игра у оквиру календара Тениског савеза Србије и у оквиру серије турнира 1. категорије TSS TOUR. Мали играчи ће као и претходних година детаљно извештавати са турнира.

Организатори у Зајечару и Књажевцу ће се као и у претходне две године, потрудити да турнир остане у лепом сећању свим учесницима и њиховим родитељима, а издвајамо изузетно вредне награде које је припремио ТК Магнет из Књажевца на најбоље учеснице турнира.


Све полуфиналисткиње турнира Timočka krajina OPEN у ТК Магнет добиће на поклон викенд за једно дете у пратњи једног родитеља у хотелу „Стара планина“ на Старој планини (4 звездице, ранији назив „Falkensteiner“). Тај пакет је Light All Inclusive (петак и субота, на бази полупансиона), са комплетним спа програмом, а мора се искористити до почетка зимске сезоне.


Награда важи за све 4 полуфиналисткиње, за једно дете у пратњи једног родитеља, са могућношћу доплате за остале чланове породице. Напомињемо да награда важи само за турнир девојчица у ТК Магнет.Детаљније Заслужи викенд на Старој планини – играј SUPER 4 Timočka krajina OPEN 2021 U16 у ТК Магнет

Организатори турнира су обезбедили удобан смештај за учеснице турнира и за њихове родитеље у близини тениског комплекса, по популарној цени од 1.130 динара по особи. За више информација позовите организатора на број +38163455666

ТК Магнет је за све учеснице турнира обезбедио награде (мајице спонзора клуба – Фергусон, дипломе, шоље са натписом клуба и плакете за све учеснице турнира). Спонзор свих награда је Општина Књажевац, са којом клуб има одличну сарадњу, и која пружа велику подршку развоју малих књажевачких тенисера. ТК Магнет захваљује компанији Фергусон на вишегодишњој подршци и сарадњи.Заиста је диван гест ТК Магнет и Општине Књажевац да овако вредним наградама подстакну мале тенисере да још посвећеније тренирају и постижу још боље резултате!

За сва детаљнија обавештења можете се обратити организаторима преко фејсбук страница:

ТК Магнет

ТК Ас Тимок


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *