Nikolina Pešić, Lena Veljović, Grigorije Brković, Otvoreno prvenstvo Beograda do 10 godina narandžasti nivo, Teniski klub Top Ten Beograd, Teniski klub Top Ten Vinča

Зелени тимови сакупили највише поена на ОП Београда наранџастог нивоа у ТК Top Ten

Отворено првенство Београда за дечаке и девојчице до 10 година, турнир наранџастог нивоа из програма Tennis 10s, одигран је у суботу 17. априла 2021. године у Тениском клубу Top Ten у Винчи, у оквиру календара Тениског савеза Београда. Турнир је одигран на шљаци, на отвореном, a судио је Григорије Брковић.


Најкориснији играч турнира био је Ђура Котур (ТК Елита 2018), а код девојчица Николина Пешић (ТК Партизан). Код девојчица је највише поена сакупио зелени тим, за који су играле Лена Вељовић, Софиа Иванова и Лена Кукић, док је код дечака победио такође зелени тим, којег су чинили Ђура Котур, Гвозден Рњак, Новак Тешић и Роко Џимовић. Честитамо!


Детаљније Зелени тимови сакупили највише поена на ОП Београда наранџастог нивоа у ТК Top TenКоначни резултати:


Тениски савез Србије је прошле године увео нови систем играња турнира у оквиру програма tennis’10s, а правилник можете видети овде.

Издвојили смо за вас најважније детаље који се односе на турнире наранџастог нивоа. Такмичења на НАРАНЏАСТОМ НИВОУ је за играче узраста од 8 до 10 година и за играче црвеног нивоа који су достигли 750 поена. На НАРАНЏАСТОМ НИВОУ је екипно такмичење. Играчи се жребају у тимове и тимови се такмиче између себе. У тимовима играју заједно дечаци и девојчице. Жребом се играчи деле у тимове који се надмећу између себе. Тим може да броји 3 и више играча. После жреба тимова играчи се деле у Round Robin групе. У сваку групу сврстава се играч из једног тима. У оквиру група играчи играју меч против свих играча из групе.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *