36. емисија Рекет на Сос каналу, 18.9.2015.

Погледајте 36. емисију Рекет на Сос каналу, која као и увек доноси актуелности из светског тениса и из такмичења млађих категорија у Србији.

Стручни консултант Горан Бубањ анализирао је Отворено првенство Америке, нарочито финални меч између Ђоковића и Федерера. Врло је занимљива његова анализа Федерерове најновије тактике на 2. сервис противника, тзв. „chip and charge“, понашање тамошње публике и суђење Гркиње Еве Аздераки у финалу.

Детаљније 36. емисија Рекет на Сос каналу, 18.9.2015.

Драган Букумировић, главни тренер ТК Star из Београда, говори о предстојећа два најпрестижнија светска јуниорска турнира, Orange ball и Eddie Herr, на које ће водити неке од најбољих српских такмичара. Програм ће трајати 6 недеља, укључујући припрему за турнире.

 

Dragan Bukumirović, 36. emisija Reket na Sos Kanalu, Teniski klub Star Beograd
Драган Букумировић, ТК Стар

 

Милан Батиница разговарао је и са такмичарима који ће ићи на ова два турнира – Андреом Мрвић, Миом Вучковић и Драганом Перићем о њиховим тениским успесима и плановима.

 

У новој рубрициИзазов познатихучествовао је Саво Милошевић, наш бивши фудбалски репрезентативац и потпредседник ФСС-а, иначе активни тенисер рекреативац. Он је говорио о разликама између фудбала и тениса, али и показао своје умеће у занимљивој игри, погледајте како је то изгледало 🙂

 

Savo Milošević, 36. emisija Reket na Sos Kanalu
Саво Милошевић

 

Аутор емисије је Милан Батиница, а стручни консултанти Горан Бубањ и Иван Батиница.

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *