Janko Tipsarević, emisija Reket na Sos kanalu

40. емисија Рекет на Сос каналу, 16.10.2015.

Погледајте 40. емисију Рекет на Сос каналу, о актуелностима из светског тениса и из такмичења млађих категорија у Србији.

У првом делу емисије стручни консултант Горан Бубањ је оценио наступ наших тенисера у Пекингу, нарочито Новакову импресивну игру.

Затим је Јанко Типсаревић говорио о свом процесу опоравка од операције, плановима наступа на ОП Аустралије, као и о плановима развоја Тениске академије Типсаревић у следећих 5 до 10 година.

 

Janko Tipsarević, emisija Reket na Sos kanalu

Детаљније 40. емисија Рекет на Сос каналу, 16.10.2015.

 

Горан Бубањ је затим критички говорио о проблему финансирања наших младих играча, на примеру наше талентоване тенисерке Јоване Вуковић. Наиме, сазнао је да ће она са још 2 такмичарке у суботу у Лондону, у парку Риџенси, скупљати новац за своје наступе, што господин Бубањ сматра непримереним и што би свакако координираним радом Тениског савеза Србије убудуће требало избећи.

Горан Бубањ је приметио и да су резултати свих селекција у групним европским такмичењима ове године били изузетно лоши, и да је све мање деце на теренима.

 

При крају емисије представљена је Кристина Љубичић, дванаестогодишња девојчица која је ове године освојила два турнира IV категорије.

 

Kristina Ljubičić, emisija Reket na Sos kanalu
Кристина Љубичић

 

Аутор емисије је Милан Батиница, а стручни консултанти Горан Бубањ и Иван Батиница.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *