Partrick Singer, Stefan Šibul, Aleksa Borbelj, 7. Sova Cup 2019, Teniski klub Kikinda

7. Sova Cup 2019, ТК Кикинда, 20-22.9.2019.

Sova Cup се по 7. пут одржава у Кикинди и званично је део 34. регионалне туристичке манифестације Дани лудаје. Турнир у тенису ће бити одржан од 20. до 22. септембра 2019. године у Кикинди, на отвореним теренима ТК Кикинда.

Ове године турнир ће имати епитет међународног, јер долазе гости из Румуније (Темишвар – TK Dyadora) и Мађарске (Сегедин – Академија HajnalTenisz). Поред иностраних тенисера, учешће су узели тенисери из региона. Потврђен је долазак више од 100 тенисера, а свечаном отварању су присуствовали и Саша Танацков, члан градског већа Кикинде задужен за локално економски развој и инвестиције, и Јелена Бакић, председница Спортског савеза Кикинде, бивша репрезентативка Србије у бацању копља. Sova Cup ћемо ове године први пут пратити на Малим играчима!

?  22.9.19.  10.47 h

Познати су првопласирани на турниру наранџастог нивоа, као и трећепласирани на турниру до 12 година.

Победници турнира до 14 година су Симона Мирчић и Патрик Сингер (Румунија), а код дечака је друго место освојио Стефан Шибул (ТК Кикинда), а треће Алекса Борбељ (ТК Кикинда).

Такмичар ТК Кикинда Матија Пејчић је био најбољи на турниру до 10 година (наранџастог нивоа), док је његова клупска другарица Геновева Игић играла у финалу. Трећепласирани на турниру до 12 година су тенисери ТК Кикинда Марина Коцкар и Филип Балинт. Честитамо!

 

Детаљније 7. Sova Cup 2019, ТК Кикинда, 20-22.9.2019.

 

 

 

Следеће категорије за девојчице и дечаке ће бити заступљени:

– од 6-10 година – црвени, наранџасти, зелени ниво

– до 12 година

– до 14 година

– до 16 година

– до 18 година

– сениори

– ветерани, по категоријама сингл/дубл

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *