Darja Šuvirdenkova, Zoran Ludoški, Nicola Kogler, Chisato Kanemaki, Prijedor Open 2017 U12 Prijedor, Bosna i Hercegovina, U12 Tennis Europe Junior Tour, TK Dr Mladen Stojanović Prijedor

Дарја Шувирденкова и Зоран Лудошки победници Prijedor Open ТЕ U12 у Приједору

Међународни турнир за девојчице и дечаке до 12 година Prijedor Open 2017 одржан је у Приједору, у Босни и Херцеговини (3. категорије), од 12. до 16. јуна 2017. године, у оквиру Tennis Europe Junior Toura. Игран је у ТК Др Младен Стојановић на 6 шљакастих терена.

 

 

⌚ 16.6.17.  15.14 h

Српски тенисери Зоран Лудошки и Дарја Шувирденкова су победници турнира у Приједору. Свака част!

Зоран је у финалу победио Николу Кеглера 6-0 6-1 и до титуле је изгубио само један сет (против Едина Мулалића), а Дарја је у финалу победила Јапанку Кисато Канемаки 6-0 6-0, а током читавог турнира није изгубила ниједан сет!

Дарји и Зорану данас је заиста диван дан: обома је данас рођендан, пуне 12 година! Срећан рођендан желе им Мали играчи! ?

Зорану Лудошком ово је друга међународна титула у синглу, после тријумфа на Prokuplje Open 2017, а ове године освојио је титулу у дублу на Bitola Open 2017 у Македонији и био финалиста у дублу у Чачку, на Tennis Point Open 2017.

Дарји Шувирденковој је ово такође друга титула на ЕТА турнирима, после 33. Memorijal Slavoj Greblo у Врсару, где је тријумфовала и у дублу.  У дублу је освојила и Prokuplje Open 2017 и била финалиста у Копру, на 10. Luka Koper Junior Open. Поврх свега, пре неколико недеља направила је сензацију на Летњем првенству Србије до 14 година, освојивши друго место!

 

Darja Šuvirdenkova, Zoran Ludoški, Prijedor Open 2017 U12 Prijedor, Bosna i Hercegovina, U12 Tennis Europe Junior Tour, TK Dr Mladen Stojanović Prijedor
Данас им је стварно диван дан: срећан рођендан Зоране и Дарја! ?

 

Детаљније Дарја Шувирденкова и Зоран Лудошки победници Prijedor Open ТЕ U12 у Приједору

Zoran Ludoški, Prijedor Open 2017 U12 Prijedor, Bosna i Hercegovina, U12 Tennis Europe Junior Tour, TK Dr Mladen Stojanović Prijedor
Зоран Лудошки прима поклоне у Приједору

 

 

⌚ 15.6.17.  17.37 h

Српски тенисери Зоран Лудошки и Дарја Шувирденкова ушли су у финале сингла, а Лазар Димитријевић је заједно са Едином Мулалићем из Босне и Херцеговине освојио титулу у дублу. Свака част!

Српскa тенисерка Анђела Лазаревић није успела да се пласира у финале турнира, пошто је данас у полуфиналу изгубила од Јапанке Кисато Канемаки 0-6 1-6. Честитамо Анђела на одличном резултату у Приједору!

Дарја је у полуфиналу победила Рускињу Адел Пилосјан 6-3 6-1, и сутра ће се у финалу састати са Јапанком Канемаки, док је Зоран победио Хрвата Франа Куну 6-2 6-4, и у финалу ће играти против Аустријанца Николе Кеглера. Срећно!

Марко Максимовић из Босне и Херцеговине је у финалу утешног турнира победио Фатиха Шишића 42 3-5 4-0.

 

Lazar Dimitrijević, Edin Mulalić, Moritz Haas, Nicola Kogler, Prijedor Open 2017 U12 Prijedor, Bosna i Hercegovina, U12 Tennis Europe Junior Tour, TK Dr Mladen Stojanović Prijedor
Мориц Хаас, Николе Кеглер, Лазар Димитријевић и Един Мулалић

 

Anđela Lazarević, Zoran Ludoški, Darja Šuvirdenkova, Prijedor Open 2017 U12 Prijedor, Bosna i Hercegovina, U12 Tennis Europe Junior Tour, TK Dr Mladen Stojanović Prijedor

 

⌚ 14.6.17.  18.29 h

Српски тенисери Зоран Лудошки, Анђела Лазаревић и Дарја Шувирденкова пласирали су се данас у полуфинале сингла, а Лазар Димитријевић се заједно са Едином Мулалићем из Босне и Херцеговине ушао у финале дубла. Честитамо!

Анђела је у четвртфиналу победила Хрватицу Ему Миџић 2-6 6-2 6-0, и у полуфиналу ће играти против Јапанке Кисато Канемаки, док је Дарја победила Рускињу Станиславу Савелеву 6-1 6-0. Зоран је победио Едина Мулалића из Босне и Херцеговине 6-2 2-6 6-2, а у полуфиналу ће играти против Хрвата Франа Куне.

Лазар и Един су у полуфиналу дубла победила Марка Максимовића и Фатиха Шишића из Босне и Херцеговине 6-0 6-4, а у финалу ће сутра играти против Аустријанаца Хааса и Кеглера.

Лазар Димитријевић је у четвртфиналу сингла изгубио од Аустријанца Николе Кеглера 1-6 3-6.

Од осталих наших такмичара Сара Ристић је у 2. колу изгубила од Рускиње Адел Пилосјан 2-6 5-7, а Милана Букарица је у 1. колу изгубила од Анастасије Игњатић из Босне и Херцеговине 2-6 2-6. Анастасије је у 2. колу изгубила од Рускиње Екатерине Зирнове 4-6 4-6.

 

Партнери у дублу, Марко и Фатих, играће и у финалу утешног турнира!

 

Zoran Ludoški, Prijedor Open 2017 U12 Prijedor, Bosna i Hercegovina, U12 Tennis Europe Junior Tour, TK Dr Mladen Stojanović Prijedor
Зоран се и купао у Приједору 🙂

 

Резултати до полуфинала, девојчице:

Prijedor Open 2017 U12 Prijedor, Bosna i Hercegovina, U12 Tennis Europe Junior Tour, TK Dr Mladen Stojanović Prijedor

 

Резултати до полуфинала, дечаци:

Prijedor Open 2017 U12 Prijedor, Bosna i Hercegovina, U12 Tennis Europe Junior Tour, TK Dr Mladen Stojanović Prijedor

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *