Andrea Obradović, Višeslav Trnavac, HEAD tim, HEAD Srbija, Kopf sport d.o.o. Beograd

Андреа Обрадовић ново појачање HEAD тима

Четрнаестогодишња тенисерка ТА Типсаревић Андреа Обрадовић је у уторак 5. јуна 2018. године потписала спонзорски уговор са фирмом Kopf Sport d.o.o, званичним дистрибутером HEAD тениске опреме за Србију и Црну Гору, и тако постао нови члан HEAD тима.

Андреа је потписала уговор и добила HEAD тениску опрему у продавници HEAD опреме у Сава Центру, Милентија Поповића 9, локал 9, а потписивању је присуствовао директор компаније Head Srbijа Вишеслав Трнавац.

 

Детаљније Андреа Обрадовић ново појачање HEAD тима

 

Подсећамо, Андреа Обрадовић је пре неколико недеља освојила прву ЕТА титулу на U14 турниру VI Memorijal Jovana Kukarasa у Суботици, а у јануару 2018. је играла у финалу дубла на BOŽIĆNOM TURNIRU у Београду. Андреа на ранг-листи ТСС заузима 2. место до 14 година.

 

 

У жељи да што више мотивише младе нараштаје да се баве тенисом, HEAD има жељу да буде спонзор тим младим људима и да бесплатно поклања HEAD патике, HEAD рекете, HEAD торбе и сву тениску опрему.

Сваке године се пријављују нови мали тенисери, којима HEAD врло радо излази у сусрет, па тако и Јовану, који се са успехом такмичи у конкуренцији до 12 година.

Желимо Андреи да настави да ниже успехе у новој HEAD опреми 😉

 

HEAD тим

Тренутно HEAD тим чине:

 

 

Задовољство нам је што је од почетка 2017. године компанија Kopf Sport d.o.o. (HEAD Srbija) премијум партнер сајта Мали играчи.

 

HEAD BV је водећи глобални произвођач премијум спортске опреме и одеће.

Kopf Sport је званични дистрибутер HEAD тениске опреме за Србију и Црну Гору. Асортиман Head тениске опреме пружа вам могућност да у сваком тренутку будете у току са најновијим и актуелним моделима. Од почетка 2017. године компанија Kopf Sport d.o.o. (HEAD Srbija) је премијум партнер сајта Мали играчи.

 

 

HEAD Srbija Kopf Sport d.o.o.

Генерални дистрибутер за тениски програм

 

Милентија Поповића 9, локал 9

Сава Центар

11070 Нови Београд

 

 

Телефон

+381 11 428 02 32

+381 65 526 87 20

 

Радно време

Понедељак-петак 10-20 h; Субота 10-16 h

 

 

Веб сајт

POČETNA

 

2 мишљења на „Андреа Обрадовић ново појачање HEAD тима“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 мишљења на „Андреа Обрадовић ново појачање HEAD тима“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *