Novosti iz beogradskih klubova, Teniski savez Beograda, teniski klubovi u Beogradu, beogradski teniski klubovi

Априлске новости из београдских клубова 25.4.2018.

Летња сезона је увелико почела, температуре достижу праве летње, па се и „температура“ у београдским клубовима повећава; да погледамо шта каже наш априлски „термометар“ 🙂

 

Сваког месеца објављиваћемо „Новости из београдских клубова“ у оквиру сарадње са Тениским савезом Београда. Позивамо све клубове који су чланови ТСБ да са нашим читаоцима поделе слике, видео-записе и тренутке са тренинга својих такмичара; за клубове је то бесплатно, и верујемо да је лепа прилика да представе своје активности широј тениској публици. Захваљујемо Тениском савезу Београда на сарадњи и подршци! Телефон и мејл за слање материјала: 0638255296; redakcija@maliigraci.rs

 

Teniski savez Beograda_logotip

 

 

Тенискa академијa Типсаревић од почетка маја почиње са радом и у СЦ Олимп, на 9 терена и у објектима који се тренутно темељно реновирају, о чему ће наредних дана бити више речи на Малим играчима. На слици испод су чувени солитери поред Олимпа, изграђени 1958. године, дело познатог архитекте Ивана Антића.

Детаљније Априлске новости из београдских клубова 25.4.2018.

 

Објава коју дели TTA (@tipsarevictennisacademy) дана

 

Јанко Типсаревић је овако саопштио својим пратиоцима важну вест у вези са својом академијом:

 

 

TK Privilege са Кошутњака је темељно реновирао два терена, и том приликом спремио терене и прелепо окружење за летњу уживанцију 🙂

 

#RadoviPriKraju ???

Објава коју дели Tennis Club & Coffee Privilege (@aleksandra_privilege) дана

 

Летња сезона почела је и у новобеоградском TK Classics, а прелепи амбијент најбоље дочаравају фотографије приказане у анимацији испод:

 

 

Од 18. до 24. јуна ТК Ђукић организује камп за тенисере до 14 година на Златибору. Децу ће водити тренери Данијела и Бојана, а у нашем извештају са прошлогодишњег чланка можете видети због чега треба да пошаљете дете на камп и ове године 🙂

 

 

TK White Star је 15. априла скинуо балон, и све је спремно за летњу сезону. Клуб се налази само 300 метара од насеља „Паунов брег“ и пружа одличне услове за такмичарски тенис:

 

 

Један од најперспективнијих српских тенисера Марко Миладиновић пребацио је почетком априла коју лоптицу са сјајним дечацима и девојчицама из Рекет клуба:

 

ТК Харон увек има сјајне идеје и практична решења за своје такмичаре. Овог пута на ред су дошле такмичарке клуба, које ће од овог пролећа моћи да се заштите од сунца брендираним Харон штитницима!

 

Spremni za prolece

Објава коју дели Petkovic Ivan (@petkovic.ivan) дана

 

Први сервис није баук уз Марка Ивановића, главног тренера у TK Sa&Ni код Хале „Александар Николић“:

 

 

Малишани из тениске школе ТК Топако вас са својим тренером Катарином Радојловић позивају да им се придружите у чаролијама белог спорта:

 

 

Осим хале са три терена, ТК Дрил код хиподрома поседује и три терена на отвореном, који су од пре десетак дана у функцији бројних такмичара овог београдског клуба. Одмах поред терена се налази и фитнес-сала, а ко воли билијар, може се опробати у њему после тренинга 🙂

 

 

У ТК Агримес на Бежанијској коси половином априла је започела летња сезона:

 

 

Другари у тениској школи Premium на Бањици позивају вас да им се придружите:

 

 

Пролеће је предивно у ТК Victoria на Савском венцу:

 

 

Права уживанција у Тениском центру Мастер на Новом Београду:

 

 

Тениски центар Новак званично је започео летњу сезону, о чему овај снимак сведочи на најбољи начин:

 

 

У ТK Green Set у Јајинцима до 30. априла траје промотивна цена за коришћење затворених терена са тврдом подлогом – сат времена од 8 до 18 h кошта 300, а после 18 h 600 динара:

 

 

Погледајте атмосферу из хале нашег најтрофејнијег клуба ТК Црвена звезда:

 

 

У ТК Трик се после дужег времена вратио тренер Сергеј, право из Индије:

 

 

Академија Богдан Обрадовић са Аде Циганлије похвалила се одличним резултатом својих чланица Теодоре Вујичић и Милице Митровић на Пецином меморијалу 2018 у Панчеву:

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *