Teniski savez Vojvodine, Vojvođanski teniski savez, VTS, TSV, Novosti iz vojvođanskih klubova, Sajt o dečjem tenisu Mali igrači

Априлске новости из војвођанских клубова 18.4.2018.

Април месец коначно је донео дах пролећа у Војводину, па су војвођански клубови почетком априла скинули балоне и кренули са активностима у летњој сезони.

 

Сваког месеца објављиваћемо „Новости из војвођанских клубова“ у оквиру сарадње са Тениским савезом Војводине. Позивамо све клубове који су чланови Тениског савеза Војводине да са нашим читаоцима поделе слике, видео-записе и тренутке са тренинга својих такмичара; за клубове је то бесплатно, и верујемо да је лепа прилика да представе своје активности широј тениској публици. Захваљујемо Војвођанском тениском савезу на сарадњи и подршци!

Телефон и мејл за слање материјала: 0638255296; redakcija@maliigraci.rs

 

Војвођански тениски савез отворио је конкурс за турнире из летњег календара ВТС за 2018. годину:

 

 

Детаљније Априлске новости из војвођанских клубова 18.4.2018.

 

ТК Петар Мишић из Новог Сада организовао је 14. и 15. априла 2018. године 9. меморијал Петра Мишића, на којем сваке године влада здрава спортска атмосфера, а најстарији такмичар Бата ове године има 70 година. Погледајте један од најлепших поена Меморијала:

 

 

Тениски клуб Хајдук из Куле почетком априла је организовао радну акцију сређивања терена. Свака част, желимо им успешну летњу сезону!

 

 

Током Пециног меморијала у Панчеву смо разговарали са Небојшом Поповским, тениским тренером и чланом управе ТК Динамо, о том турниру и о новитетима у овом панчевачком клубу.

 

 

„У управу клуба дошла је млађа гарнитура људи, предвођена председником Младеном Вуковићем, који су већ 20 година у клубу и који желе да уздигну функционисање клуба на виши ниво. За почетак смо се потрудили да терени буду максимално сређени за турнир, с обзиром да је почетак сезоне, и нисмо чули ниједну замерку на терене од играча“, рекао је господин Поповски. Рекао нам је да својим идејама допринос улепшавању клуба пружају и рекреативци, и зато има пуно нових визуелних детаља око терена и на њима.

Први циљ нове управе ТК Динамо је омасовљавање школе тениса, да деца долазе у већем броју и да им клуб пружи боље услове. Такође, циљ је и да рекреативци уживају у клубу.

 

 

Тениски клуб Принц из Томиславаца код Бачке Тополе изванредно је средио терене, и позвао све становнике овог бачког места и околине да дођу да уживају у тенису:

 

Teniski klub Princ Tomislavci Bačka Topola
„Монте Карло“ у Томиславцима 😉 – ТК Принц

 

ТК Ковачица је објавио вест о успеху свог члана Данијела Kрстевског у Шведској: Данијел је освојио турнир „Fair Play Wilson 2018″ до 12 година у Шведској, у Малмеу. И ми честитамо Данијелу!

 

 

ТК Winner из Новог Сада осмислио је занимљиву пролећну акцију: пријавом путем фејсбука остварићете попуст за друго дете:

 

 

Tениски клуб Sol 022 из Шида у суботу 7. априла 2018. је у својим просторијама свечано обележио петогодишњицу рада, уз дружење са члановима клуба, такмичарима, ветеранима, пријатељима клуба и спонзорима. Председник TK Sol 022 Љубиша Јеремић нам је рекао да је задовољан шта је клуб све постигао у првих 5 година постојања.

 

 

Присетио се времена оснивања клуба, када је покренуо читаву причу заједно са Томиславом Ђокићем из Брчка. Успели су да направе комплетну тениску причу у Шиду – у тениском комплексу клуба налази се 3 терена са шљаком и са рефлекторским осветљењем, као и неколико засебних терена за мини-тенис. Клуб поседује и 400 m2 клупских просторија, са свлачионицама, просторијама за судије, фитнес-салом, кафић…

Господин Јеремић нам је рекао да клуб одлично сарађује са општином Шид, и да зими користи оближњу спортску халу, у којој деца тренирају на паркету. Задовољан је бројем деце која тренирају у клубу, а нарочито њиховим сјајним резултатима, на покрајинском и државном нивоу. За родитеље који још нису долазили у Шид, пренећемо да се до Шида врло брзо стиже аутомобилом из Београда и из Новог Сада, с обзиром да се налази у близини аутопута.

 

 

ТК Галеб 1890 из Зрењанина похвалио се успесима свог члана Вање Николића на бројним турнирима зеленог нивоа (до 10 година):

 

 

У суботичком ТК Спартак у току је ITF G5 турнир за младиће и девојке до 18 година:

 

 

Јутарње разгибавање у новосадском ТК Меридиана:

 

 

ТК ЖАК из Сомбора је други најстарији тениски клуб у Србији, основан давне 1887. године:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *