Novosti iz vojvođanskih klubova, Teniski savez Vojvodine, Vojvođanski teniski savez, VTS, TSV, Sajt o dečjem tenisu Mali igrači

Августовске новости из војвођанских клубова 15.8.2018.

Почетком августа право лето је коначно стигло и у Војводину, при крају је школски распуст и војвођански тенисери се спремају за важне турнире крајем августа.

 

Сваког месеца објављиваћемо „Новости из војвођанских клубова“ у оквиру сарадње са Тениским савезом Војводине. Позивамо све клубове који су чланови Тениског савеза Војводине да са нашим читаоцима поделе слике, видео-записе и тренутке са тренинга својих такмичара; за клубове је то бесплатно, и верујемо да је лепа прилика да представе своје активности широј тениској публици. Захваљујемо Војвођанском тениском савезу на сарадњи и подршци!

Телефон и мејл за слање материјала: 0638255296; redakcija@maliigraci.rs

 

Детаљније Августовске новости из војвођанских клубова 15.8.2018.

 

У ТК Sol 022 у Шиду у току су припреме за велики међународни турнир 22. Куп Нада, који се одржава 25. и 26. августа у овом сремском клубу. Мали Шиђани не губе време, и вредно се припремају са својим тренером Љубишом Јеремићем:

 

 

Мали тенисери панчевачког Динама дружили су се у Кикинди и спаринговали са тенисерима ТК Кикинда, а са њима су били и њихови гости из Кеније. Било им је лепо, што се и види по фотографијама које смо позајмили од тренера у ТК Динамо Небојше Поповског:

 

 

Мали тенисери новосадског ТК Winner налазе се ових дана на летњем тениском кампу „Play Great“ на Златибору:

 

 

Новосадски ТК „Петар Мишић“ подсетио нас је на то ко је осмислио тениску игру:

 

 

Погледајте фотографије са припрема новосадског TK Internacional у Умагу:

 

 

Тениски савез Србије објавио је леп интервју са чланицом новосадског ТК Сајмиште Дуњом Марић, вицешампионком Србије до 12 година:

 

 

ТК Ковачица се похвалио успехом своје чланице Исидоре Сударев, која је освојила прво место на сребрном турниру на ОП Суботице до 10 година у ТК Спартак:

 

 

Зрењанински ТК Галеб 1890 похвалио се 1. местом свог члана Зорана Лудошког на Шекијевом меморијалу 1. категорије до 14 година у ТК Војводина у Новом Саду:

 

 

У ТК Принц у Томиславцима код Бачке Тополе спаринговали су члан овог клуба Марко Милетицки и Андреј Ковачевић из суботичког Спартака:

 

Marko Mileticki, Andrej Kovačević, TK Princ Tomislavci, Novosti iz vojvođanskih klubova, Teniski savez Vojvodine, Vojvođanski teniski savez, VTS, TSV, Sajt o dečjem tenisu Mali igrači
Марко Милетицки и Андреј Ковачевић са татама у ТК Принц у Томиславцима

 

Члан ТК Змај из Сремске Митровице Давид Перковић пласирао се на завршни турнир Спортских игара младих у Сплиту:

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *