Babolat Srbija, Babolat Development Program

Babolat Development program

представља:

 

МИЛАН МАТОВИЋ

 

Члан Babolat Development programa 2017.

Баболат спонзорски уговор I категорије 2017.

 

Милан Матовић има 9 година, рођен је 4.10.2007. у Братислави, Словачка.

Миланов тата професионално игра фудбал, тако да је Милан од свог рођења до сада са породицом живео у неколико земаља а тренутно живи на релацији Израел – Србија. Говори подједнако добро и хебрејски и српски језик.

Тенис је почео да тренира са 7 година у Јерусалиму. Тениски узор му је Рафаел Надал.

Омиљени ударци су му сервис (на коме посебно ужива да ради) као и форхенд. Од планова, Милан би истакао први већи- да за две године игра Ореј, као и то да једва чека да почне да игра ЕТА турнире кад напуни 10 година.

Милан каже да жели да има најбољи сервис који је виђен у мушком тенису и да буде један од млађих играча који су освојили неку гренд слем титулу. Наравно, циљ му је да буде светски број један, и о томе машта још од свог првог тренинга.

Детаљније Babolat Development program

Од најдражих тениских успеха издвојио би освојено Државно првенство Израела до 10 година, неколико освојених турнира зеленог нивоа у Израелу, као и у Србији (ОП Београда у ТК Ђукић, као и турнир Дани Проте Васе 2017. године), освојено екипно првенство Израела до 12 година…  а посебно је поносан да је као најмлађи такмичар у историји израелског тениса успео, два пута до сада, да кроз 3 кола квалификација уђе у 16 најбољих играча и да одигра државно првенство до 12 година.

Од догађаја које издваја је позив да почне да тренира са репрезентацијом Израела до 12 година и то је велико искуство и радост за њега.

Такође, Милан планира да од ове године чешће борави, тренира и такмичи се у Србији, у категорији U12. Омиљени хоби му је фудбал.

 

Milan Matović, Babolat Srbija, Babolat Development Program
Милан Матовић

 

Извор:

http://www.babolat.rs/babolat-development-program/

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *