Babolat Development Program, Regionalni teniski kamp Pula 2019, Babolat Srbija

Баболат Регионални Камп 2019 – Пула

Ближи се пети по реду Регионални Баболат Камп као пројекат Babolat Development Programa.

Циљ је да се пронађу нови таленти за склапање Баболат Спонзорских Уговора.

Данас разговарам са Дејаном Цекићем, увозником и представником француског бренда, али уједно и скаутером Баболата за Балкански регион.

 

❓ Мали Играчи:  Зашто је увек Пула локација вашег кампа?

Rezort Park Plaza Verudela, где се налазе терени окружени морем, где тренирамо, где радимо кондицију и јутарњи џогинг, у ствари где проводимо цео дан, је цео покривен шумом и зеленилом. Чист ваздух који тело удише у току и након тренинга је најбољи поклон који можете да поклоните једном спортисти. Када је наш тим бирао локацију, првенствено смо размишљали о деци која живе и тренирају у градовима. Да ли треба да помињем задње извештаје Светске здравствене организације о квалитету ваздуха у градовима у Србији, а посебно у Београду?

 

Детаљније Баболат Регионални Камп 2019 – Пула

 

❓ Мали Играчи:  Који је концепт кампа?

Концепт кампа је једноставан, позивамо све играче који су жељни да напредују, да науче нешто ново, чују неке нове информације у вези са тренажним процесом, и који желе да постану део Баболат Јуниор Тима, чак и оне играче који воле друге тениске брендове али желе помоћ око потписивања финансијских уговора са компанијама из наше партнерске мрезе.

Позивамо и родитеље да нам се придруже како би и они добили све могуће информације у вези са спонзорствима и како би видели наш програм рада у току кампа, који је базиран на програму Патрик Муратоглу Академије, једне од наших партнерских академија у Ници.

Након кампа, најбољи играчи ће добити понуду за потписивање уговора (опрема гратис, могуће су и новчане клаузуле, тренирање у нашим партнерским академијама). Уколико неки играчи не задовоље наше критеријуме и не буду добили уговоре, након кампа добиће извештај на чему треба да раде и напредују и уколико се буду придржавали тог програма из извештаја, могу да гарантујем да ће и они добити понуду Баболат Уговора када се одради одређени број тренинга на тим недостацима.

 

 

❓ Мали Играчи: дакле на тај начин сви ће добити шансу за потписивање Баболат Уговора?

Управо тако. Камп је искључиво направљен са циљем да играци добију шансу да их светска компанија као Баболат примети.

Ако причамо о нашим младим тенисерима у Србији, оно што примећујем по турнирима и клубовима у Србији је да има пуно добрих играча са великом жељом за успехом и радом, али једноставно немају довољно TE или ITF поена како би међународним ренкингом скренули пажњу на себе и тиме испунили сада већ и једини критеријум за добијање Интернационалних Уговора код свих тениских брендова.

 

Erik Babolat, Dejan Cekić, Toni Nadal, brend menadžer Babolat Srbija
Дејан (у средини) са Ериком Баболатом (власником компаније Баболат) и Тонијем Надалом, и са још двојицом Баболат скаута

 

❓ Мали Играчи: шта јос издваја ваш камп од других кампова?

Дакле на првом месту је озбиљан рад и програм са нашим тренерима и тренерима из региона. Из тог разлога број учесника на кампу је ограничен, и свакој пријави претходи скен-тренинг и упознавање са играчем и његовим родитељима.

Оно што морам такође да издвојим а чему се не придаје, уколико могу да приметим, толико велика пажња код нас је да упознајем пуно родитеља који су спремни да причају о разним темама како довести дете до светског тениског успеха, и то са пуно самопоуздања, док им дете након тренинга пије газирана пића. Верујем да смо једини камп у региону који је успоставио сарадњу са рестораном који у понуди има и органски и спортски јеловник.

Нажалост, то све подиже цену нашег кампа, али ово су одлуке нашег тима и верујемо  да це савесни родитељи препознати предности које немају цену.

 

❓ Мали Играчи: за крај, цена кампа и како послати пријаву?

800 еур или 1.200 еур, у зависности од програма који се изабере.

За све додатне информације и пријаве, посетите:   www.babolat.rs/tennis-camp/

 

Свака пријава на мејл Мали играчи биће послата Баболату, са ваучером од 100 еур за било који програм кампа

 

Разговор водио уредник сајта Ненад Букарица

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *