Ognjen Milić, Jovan Tomović, Skender Katana, Bellevue Cup 2019 Ulcinj Crna Gore, Teniski klub Bellevue Ulcinj, Tennis Europe Junior Tour

Bellevue Cup 2019, U12 Tennis Europe, Улцињ, Црна Гора, 29.4-5.5.19.

У ТК Bellevue у Улцињу, у Црној Гори, од 29. априла до 5. маја 2019. године се одржава Bellevue Cup 2019, међународни тениски турнир 2. категорије за девојчице и дечаке до 12 година. Турнир се одржава у организацији и у оквиру Tennis Europe Junior Tour-a. Игра се на 7 терена са шљаком. По новим правилима Tennis Europe, на почетку турнира мечеви се играју по Round robin систему.

За разлику од претходних година када је на турниру у Улцињу учествовало много тенисера из Србије, ове године их је само двоје: првак Србије Огњен Милић и Милана Букарица. Међу учесницима је највише тенисера из Црне Горе, а има и доста тенисера и тенисерки из Северне Македоније и Босне и Херцеговине. Свима им желимо успешан наступ!

 

Детаљније Bellevue Cup 2019, U12 Tennis Europe, Улцињ, Црна Гора, 29.4-5.5.19.

 

Bidi Badu Sportska odeća Bidi Badu, teniska odeća Bidi Badu, Bidi Badu Play Wild, Teniski klub Haron

Биди Баду спортску одећу можете купити у нашем веб-шопу!

Одећу можете испробати у Haron Show Room-у!

 

Прошлогодишњи победници су били Српкиња Јована Грујић и Грк Крис Спиру, док је српска тенисерка Милица Поповски освојила друго место. Победници 2017. године су српски тенисер Бранко Ђурић и Македонка Јана СтојановаГодине 2016. тријумфовали су Црногорац Матија Самарџић и Рускиња Надежда Халтурина, а српски тенисери Фатма Идризовић и Бранко Ђурић су играли у финалу. Прочитајте извештај са прошлогодишњег турнира.

Почетком маја 2015. године турнир су освојили српски тенисер Хамад Међедовић и Рускиња Оксана Селехметева, док је Стефан Поповић био финалиста.

 

 

3.5.19.  17.34 h

Првак Србије Огњен Милић освојио је „дуплу круну“ на турниру Bellevue Cup 2019 у Улцињу. Браво Огњене!

У финалу је Огњен победио једног од најбољих црногорских тенисера Јована Томовића 6-0 6-1, и тако на читавом турниру изгубио свега 5 гемова на 4 меча! У полуфиналу је победио Ивана Аранитовића из Црне Горе 6-2 6-0.

У финалу дубла Огњен и Јован Томовић су победили Македонца Максимилијана Алексовског и Кана Мусабеговића из Босне и Херцеговине 6-2 6-1.

У другом, „црногорском“ полуфиналу, Јован Томовић је победио Скендера Катану 6-3 6-3.

У финалу девојчица играће Рускиње Анастасија Рошкова и Полина Старкова.

 

 

 

2.5.19.  20.36 h

Шампион Србије Огњен Милић пласирао се данас у полуфинале Bellevue Cup 2019 у Улцињу, победивши Марка Драговића из Црне Горе 6-1 6-1, а у дублу су се Огњен и Јован Томовић из Црне Горе пласирали у финале, савладавши Македонца Амара Хусеиновиќа и Скендера Катану из Црне Горе 6-3 6-2. Честитамо!

Милана Букарица је у четвртфиналу изгубила од Рускиње Анастасије Рошкове 4-6 1-6, а у полуфинале су ушли црногорски тенисери Јован Томовић, Скендер Катана и Иван Аранитовић. Огњен Милић ће сутра у полуфиналу играти против Ивана Аранитовића.

 

Погледајте како је Емилија Здравковић у априлу 2017. године искористила улцињску плажу (да додамо да је два месеца после тога освојила Летње првенство Србије до 12 година):

 

 

 

30.4.19.  16.31 h

Српски тенисери Огњен Милић и Милана Букарица пласирали су се у главни жреб турнира у Улцињу, тј. у четвртфинале, као и црногорски тенисери су ушли црногорски тенисери Вук Крстајић, Јован Томовић, Скендер Катана, Стефан Ђоковић, Марко Драговић и Иван Аранитовић.

Киша је данас успорила играње мечева групне фазе у TK Bellevue.

 

 

 

Дечаци

 

 

 

2.5.19.  08.26 h

Четвртфинале:

Bellevue Cup 2019 Ulcinj Crna Gore, Teniski klub Bellevue Ulcinj, Tennis Europe Junior Tour

 

 

Девојчице

 

 

 

2.5.19.  08.26 h

Четвртфинале:

Bellevue Cup 2019 Ulcinj Crna Gore, Teniski klub Bellevue Ulcinj, Tennis Europe Junior Tour

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *