Teniski klub White Star Beograd

Београдски TK White Star на новој локацији и новим теренима

Tениски клуб White Star је основан 2007. године као производ дугогодишњег рада са децом и такмичарима бившег играча ТК Партизан и тренера Зорана Митића, добитника признања за успешан рад са младим талентима 2007. године од Тениског савеза.

У априлу 2017. године клуб је наставио са радом на новој локацији и на новим теренима у Јајинцима, Булевар ЈНА 12б, само 400 m иза насеља Паунов брег. На тој локацији направљена су два шљакаста терена са модерним рефлекторским осветљењем, а поред се налази клупска зграда, која ће кад буде довршена имати свлачионице, фитнес-салу, кафић…

Испред објекта се налази бесплатан паркинг за посетиоце клуба. У наредном периоду клуб планира да организује и тениске турнире.

 

Погледајте како изгледа нови тениски комплекс:

 

Детаљније Београдски TK White Star на новој локацији и новим теренима

 

Прочитајте детаљну презентацију ТК White Star

 

 

О тренеру Зорану Митићу

 

Тренерски испит за вишег тениског тренера положио је у Новом Саду 1992. године, а касније дипломирао на факултету физичке културе у Београду 1995. године.

Почетне кораке почео је као осмогодишњи дечак у ТК Паризан, где је прошао тениску школу, напредну групу и касније био такмичар под руководством тренера Матеје Јасовића и Радмила Арменулића. Учесник на многим турнирима бивше СФРЈ са постизањем добрих и запажених резултата све до 1986. године, када је престао да се бави активно. Од 1989. године почео је да се бави тренереским послом у ТК Партизан, где је радио прво са тениском школом, па касније успешно са тамичарском екипом у сарадњи са Јеленом Генчић у категорији 12, 14, 16 година, где су били успешни такмичари бивши ATP играч Никола Гњатовић државни првак у конкуренцији 12, 14 година. Немања Грковић, Влада Јовановић, Вељко Барјктаревиц, Слободан Ранковић, Немања Станковић, Мирослав Николић, Марко Милосављевић колеџ играч и студент и многи други.

 

Teniski klub White Star Beograd, Zoran Mitić
Тренер Зоран Митић са чланицама TK White Star

 

У клубу који је основао ради са тениском школом и са веома успешним такмичарима, освајачима многих турнира раније у млађим, а сада у старијим категоријама као што су: Немања Митић, Стефан Митић, Растко Ристић, Ђура Опачић, Лука Стакић, Војислав Ђорђевић, Борислав Требјешанин, Илија Савић, Петар Сикимић, Лука Глигоревић, Никола Пејдић, Анђела Тодоровић, Катарина Павловић, Исидора Хрњак, Тедора Глигоревић, Наталија Поповић из Чачка тренира код нас када је у Београду. Такође успешни такмичари у млађим категоријама, освајачима као што су: Михајло Ласица, Павле Димитријевић, Филип Глоговац, Лазар Николић, Андреј Крстић, Тадеј Михајловић, Теодора Ивановић, Софија Рајић, Анђела Ражнатовић, Теодора Милић, Маја Мишчевић, Андреа Ноа Галин, Ивана Димитријевић.

 

Teniski klub White Star Beograd, Zoran Mitić
Тренер Зоран Митић са члановима TK White Star

 

Успеси клуба

 

Учесници три године заредом екипног првенства Србије у конкуренцији до 14, 16, 18 година, 2012. године пети у Србији до 14 година, 2013. до 14 и до 16 година трећи у Србији и 2014. године у конкуренцији до 16 и 18 година поново трећи у Србији.

 

Teniski klub White Star Beograd

 

Teniski klub White Star Beograd

 

 

Слике

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *