Budi Jak, Radionica Ljubice Jovanović, Radionica mentalne pripreme u Sremskoj Mitrovici, TK Zmaj Sremska Mitrovica, Mentalni trener tenisera Ljubica Jovanović

БУДИ ЈАК!

Радионица Љубице Јовановић

 

Ljubica Jovanovic trener za mentalnu pripremu teniseraТенис се као и сваки други спорт састоји из 4 области: технике, тактике, физичке и менталне припреме. У нашој земљи, још увек се не ставља довољан акценат на менталну припрему тенисера, а ако  неко и иде код спортског психолога то се крије. Но, ментална припрема треба бити саставни део тренажног процеса, јер заправо чини 25% укупне спреме тенисера. Тениски ментални тренинзи, између осталог, омогућавају да играч буде ментално јачи и стабилнији пре самог почетка меча, али и да буде фокусиран и смирен у току меча.

Како бисмо показали да ментални тренинзи нису баук, спремили смо радионицу за све који су спремни да унапреде свој приступ игри. Радионица је намењена родитељима и играчима, али и тениским тренерима.

Често из незнања, родитељи врше притисак на дете и уместо да му буду подршка, они стварају контраефекат и уливају страх детету пред почетак сваког меча и турнира. Управо на конкретним примерима, помоћи ћемо вам да своје дете усмерите на прави пут, да му будете жељена подршка и помоћ на његовом путу развоја и успеха, јер знамо да је то оно што и желите.

Budi Jak, Radionica Ljubice Jovanović, Radionica mentalne pripreme u Sremskoj Mitrovici, TK Zmaj Sremska Mitrovica, Mentalni trener tenisera Ljubica Jovanović

 

Играчима, кроз разне вежбе, показаћемо технике како да уђу сигурнији у меч, како да се изборе са тремом и страхом пред сам почетак меча! Често се деси да онај ко је психички јачи на терену, тај меч и добије! Будите ви тај победник! Научите како да превазиђете блокаде и покажете свој потенцијал на мечу као и на тренингу!

 

Детаљније БУДИ ЈАК!

 

Родитељи, играчи и тренери треба да представљају тим који иде у истом правцу! Првенствено да дете изграде у атлету који ће научити да се избори са свим препрекама и да не посустане када му је тешко! Пут успеха је поплочан мноштвом неуспеха кроз које дете на путу развоја и успеха пролази! Научите да синергично делујете и будете тим који ће из сваког меча стећи одређено искуство и унапредити своју игру без обзира на исход меча!

 

 

Радионица обухвата:

  1. Теоријски део – Унапређење комуникације између родитеља и детета, како на прави начин родитељи треба да помажу својој деци;
  2. Теоријски део – Ментална припрема тенисера пред меч;
  3. Практични део – Анализа и сагледавања играчевог профила из угла родитеља, тренера и самог играча;
  4. Практични део – Постављање циљева са освртом на стратегију и кораке остварења истих.

Као резултат добићете:

  1. Технике за унапређење односа узмеђу родитеља, играча и тренера,
  2. Технике менталне припреме пред меч,
  3. Конкретно постављене и јасно дефинисане циљеве (краткорочне, средњерочне и дугорочне),
  4. Позитивну енергију и мотивацију.

 

Датум одржавања: 12. 6. 2019.

Време почетка: 19 h

Предвиђено време трајања 1 h и 30 минута

Место одржавања: Тениски клуб Змај, Јанка Веселиновића 9, Сремска Митровица

Цена:

Породични пакет  (играч и родитељи) 1.500 rsd

Породични пакет и тренер 2.000 rsd

Пријаве до 8.6. на мејл protennissparta@gmail.com

У пријави треба навести: Име и презиме једног од родитеља, пакет који купујете и број особа који ће присуствовати.

Одјаву са радионице можете извршити 48 h пре почетка радионице и новац ће бити у потпуности враћен. У случају одјаве након тог периода, имате право на повраћај 30% од укупно уплаћене своте новца.

 

Предавач: Љубица Јовановић, тениски ментални и мотивациони тренер

Организатор радионице: Sparta organisation, Бранислав Сисојевић

Медијска подршка: Мали играчи, Ненад Букарица

Главни спонзор: ТК Змај, Сремска Митровица

 

Budi Jak, Radionica Ljubice Jovanović, Radionica mentalne pripreme u Sremskoj Mitrovici, TK Zmaj Sremska Mitrovica, Mentalni trener tenisera Ljubica Jovanović

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *