Featured Video Play Icon

Будући шампиони ТА Милаш: Јована Грујић

Тениска академија Милаш представила je једну од својих најмлађих а већ изузетно успешних такмичарки, Јовану Грујић, у телевизијској емисији „Top Tenis“ на Спорт Клубу. Новинари Спорт Клуба су на интересантан начин представили једанаестогодишњу Пожаревљанку.

 

Јована је 1. на ранг-листи Тениског савеза Србије до 12 година, а ове године је освојила већ четири титуле до 12 година, и то 3 на турнирима 1. категорије – на ОП Панчева у ТК Младост, ОП Београда у ТЦ Новак и на Купу Србије у TK Orange у Сомбору, а на ОП Београда 1. категорије у ТА Типсаревић је била финалиста. Подсећамо, у децембру 2016. Јована је изабрана за „Милаш малог играча 2016“ у конкуренцији до 10 година.

 

У прилогу о Јовани сазнаћете да су јој кондиција, мирно размишљање и форхенд најјаче оружје. Јована открива да откако је дошла на Академију Милаш, доста ради на нападачкој игри. Такође, сматра да је ментална припрема веома важна (погледајте како ментални тренер Андрија Герић ради са полазницима ТА Милаш).

Детаљније Будући шампиони ТА Милаш: Јована Грујић

Jovana Grujić, Tennis Point Open 2017 Čačak, Tennis Europe Junior Tour, Teniski klub Tennis Point Čačak
Импресивна гипкост Јоване Грујић ?

 

У тренутку прављења прилога Јована је имала 23 пехара. Испричала је како изгледа један њен дан у академији, у оквиру којег налази времена и за школске обавезе. Одличан је ђак. Јована је побеђивала на кросевима и бавила се плесом, али је ипак одабрала тенис.

 

Погледајте и Јованин профил на Малим играчима.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *