Cherry Cup Skopje 2019, međunarodni dečji turnir u Skoplju Cherry Cup Makedonija

CHERRY CUP SKOPJE: основне информације

CHERRY CUP SKOPJE је један сасвим необичан и несвакидашњи tennis10s и 12&U турнир. Јединствена прича о тенису, спорту, љубави, посвећености, истрајности и борби да деци задржимо осмех на лицу у сваком тренутку, да им омогућимо да играју, уче, да се такмиче и напредују. Да буду деца и да имају могућност да поделе сву мудрост коју носе у себи, неоптерећени формом, стереотипима и очекивањима. Из дана у дан да постају бољи у ономе што раде из срца, ономе што раде из огромне љубови и у ономе о чему сањају. Да буду играчи, али пре свега људи, пре свега због себе, због својих ближњих, због свог народа, града и земље. Да им омогућимо да буду поносни на себе и своје тениско достигнуће и да се радују када све то поделе са својима и со светом око себе.

 

Детаљније CHERRY CUP SKOPJE: основне информације

 

Јединствена прича и о Скопљу, граду који је увек знао да цени дечији осмех. Град који је симбол подизања из пепела, симбол светске солидарности и модерних трендова живота. Постављен на реци Вардар, окружен  прекрасним планинама, спој многих путова кроз историју, место где многи народи вековима знају како, а и уче да живе заједно, једни са другима , једни поред других. Град са препознатљивим духом и ритмом живота, који мора да се осети.

 

 

МАЛИ ИГРАЧИ вас воде на овај турнир. Будите део ТИМА МАЛИХ ИГРАЧА на CHERRY CUP SKOPJE 2019. Осетите све чари и искуства путовања на турнир у тиму. Научите и осетите како је да будете самостални, да бринете о себи и својим стварима, да организујете свој турнирски дан без помоћи родитеља, да дате себи слободу да уживате у сваком тренутку турнира, али и да научите да то носи одговорност, да ствара обавезу испуњења задатка који сте себи задали и обавезу испуњења, на најбољи могући начин, разлога зашто сте кренули на пут. А то је да дате све од себе у сваком тренутку проведеном на тениском терену, да извучете максимум од свог тениског нивоа, да успете да вас не збуни нови амбијент и атмосфера, да се прилагодите новим условима и сазнањима и да у свему томе представите себе и све своје на најбољи могући начин.

Будите део ТИМА МАЛИХ ИГРАЧА, пратите све даље информације везане за овај турнир и пријавите се на време. У најави је феноменално искуство за све оне које се охрабре и одлуче да буду на неколико дана мали, а у ствари ВЕЛИКИ ИГРАЧИ.

 

Vilma Markovska, Cherry Cup Skopje 2019, međunarodni dečji turnir u Skoplju Cherry Cup Makedonija
Директорка Cherry Cup-а Вилма Марковска

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *