Beogradski kamp 12, trenažni kamp Teniskog saveza Beograda, Teniski savez Beograda, TSB, TK Haron Beograd

Деца из Грчке гости ТК Харон

Од 22. до 26. новембра 2017. године гости ТК Харон из Београда била су деца и тренери из Тениске академије Deree из грчке престонице Атине. Мали тенисери из Грчке су од 2003. до 2007. годишта, сви су такмичари, а неки од њих се налазе међу најбољих 10 на грчкој ранг-листи.

Децу су довели главни тренер Симеон Сиомопулос и тренер Џорџ Киригианис, а Тениска академија Deree ради у оквиру Америчког колеџа у Грчкој. Тенисери из Грчке тренирали су заједно са другарима из ТК Харон на теренима овог клуба на Сењаку, и веома им се допало да тренирају на шљаци, будући да у свом клубу имају само терене са тврдом подлогом. Такође, радили су и кондицију.

Детаљније Деца из Грчке гости ТК Харон

Деца из Атине су 3. пут у ТК Харон, а план је да деца из ТК Харон посете Академију Deree током лета и да уживају у дружењу, мору и у тенису.

У суботу 25. новембра 2017. године смо посетили ТК Харон и снимили заједнички тренинг деце из Грчке и из Србије, а том приликом су Грци тренирали и са најбољим тенисерима Београда у оквиру „Београдског кампа 12“, који води тренер Иван Петковић.

Том приликом смо разговарали са главним тренером Тениске академије Deree Симеоном Сиомопулосом о томе како је задовољан боравком деце у Београду и тренинзима, као и о плановима за наставком сарадње са ТК Харон.

 

 

На крају смо питали децу из Грчке како им се допада у Београду, јесу ли упознали нове другаре… На одличном енглеском језику одговарали су: Ерика, Деби, Инсават, Танасис, Џорџ и Денис.

 

 

Са веома лепим утисцима напустили смо клуб са Сењака, уверени да је ово пример лепе и обострано корисне сарадње. Ево и поруке за децу из Грчке од другара из Србије:

 

σας δούμε στην Ελλάδα

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *