Novosti iz beogradskih klubova, Teniski savez Beograda, TSB, Sajt o dečjem tenisu Mali igrači

Децембарске новости из београдских клубова 26.12.2018.

У Београду су и током новембра и децембра одржавани турнири, кад у другим деловима Србије влада затишје, тако да су београдски мали тенисери и тренирали уобичајеним темпом. Градски клубови издржали су и велико невреме са врло тешким и влажним снегом, који је посебно неповољно утицао на балоне у којима се игра и тренира, тако да су балони у неким клубовима пали. Ипак, све се враћа у нормалу и клубови организују окупљања својих чланова поводом Нове године.

 

Сваког месеца објављиваћемо „Новости из београдских клубова“ у оквиру сарадње са Тениским савезом Београда. Позивамо све клубове који су чланови ТСБ да са нашим читаоцима поделе слике, видео-записе и тренутке са тренинга својих такмичара; за клубове је то бесплатно, и верујемо да је лепа прилика да представе своје активности широј тениској публици. Захваљујемо Тениском савезу Београда на сарадњи и подршци! Телефон и мејл за слање материјала: 0638255296; redakcija@maliigraci.rs

 

Teniski savez Beograda novi logotip

 

Детаљније Децембарске новости из београдских клубова 26.12.2018.

 

Тениски савез Београда је поново покренуо „Београдски камп“, који је за сада одржан за децу у конкуренцији до 10 година, а у плану је да се до лета одржава у старосним узрастима и до 12 и 14 година.

 

ТК Харон са Сењака је већ 10. годину заредом организовао одлазак деце у САД и учешће на чувеном јуниорском турниру „Оранж Боул“. Праве летње фотографије за ове хладне дане 🙂

 

 

Тениска академија Типсаревић поделила је лепе вести на свом инстаграм профилу, а Јанку Типсаревићу желимо успешан наступ на Аустралијен Опену!

 

 

У Тениском клубу Топако на Старом Кошутњаку почео је с радом фитнес центар, у којем чланови овог клуба и сви заинтересовани могу да вежбају у савршеним условима:

 

 

Тениски клуб Дрил је организовао традиционалну прославу за својих 87 чланова поводом завршетка године. Погледајте фотографије, а опширнији извештај можете прочитати на овом линку.

U susret novoj godini

 

 

 

 

 

У TK Classics на Новом Београду је током децембра по 20. пут одигран Трофеј Београда, овога пута по систему такмичења Хопман купа, а такмичили су се девојчице и дечаци старости до 12 година:

 

 

Детаљи са тренинга у топлој зимској хали новобеоградског ТК Ђукић:

 

ТК Агримес са Бежанијске косе похвалио се одличним резултатом своје најмлађе такмичарке Уне Џавић на ОП Београда наранџастог нивоа у ТК Црвена звезда (2. местом), са којом ради тренер Александра Ћорић:

 

 

Тенисери Премиум тениса Теодора Вујичић и Михаило Радосављевић освојили су друго место на сениорским турнирима, иако су тек 2002. односно 2001. годиште:

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Runners-up? Coincidence?? #secondplace #seniors #premiumtennis #wellfdone #finals #tournament

Објава коју дели Teniska škola „Premium tennis“ (@premiumtennis) дана

 

Тениски тренер и оснивач TK White Star са чланицама клуба Таром Михаљевић и Андреом Ноом Галин, које су добиле годишње награде Тениског савеза Београда:

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *