Turnir crvenog i narandžastog nivoa Igram, učim, sakupljam, Dečiji svet tenisa, Teniski klub Banjica Beograd

Дечији свет тениса организовао турнир „Играм, учим, сакупљам…“ црвеног и наранџастог нивоа

У недељу 13. маја 2018. године у ТК Бањица је одигран турнир црвеног и наранџастог нивоа „Играм, учим, сакупљам…“ по програму Tennis 10S, у организацији Дечијег света тениса, члана удружења Свет тениса. Учествовало је 22 деце из ТК Ђукић, ТК Партизан, Машине школе тениса и Дечијег света тениса.

Атмосфера на турниру је била фантастична, о чему сведоче и слике које можете видети. Било је много поена и лепих мечева. Пехаре су однели Катарина (наранџасти ниво) и Нађa (црвени).

 

Детаљније Дечији свет тениса организовао турнир „Играм, учим, сакупљам…“ црвеног и наранџастог нивоа

 

 

Преносимо поруку Дечијег света тениса свим родитељима малих тенисера:

Драги наши родитељи,

молимо вас да схватите да је тенис само игра. Да се на турниру игра игра, да турнир није место где се нешто постиже и доказује, већ се учи. Подржите своју децу, дајте им крила, не бедачите их. Волите их искрено и без терета, не компликујте, не мудрујте, не стражарите над њиховом игром и ситуацијом у којој су се нашли. Не ловите грешке, наградите нешто добро, поен, игру, решење, став, борбеност (има ту милион ствари за награду). Победа није све, радост игре је све. Лепа су нам сва наша деца, не поредите своје са осталима. Ко зна кад ће неко „експлодирати“ у сву своју лепоту. Дајте им шансу да постану шампиони. Не сада , не одмах, кад вама то треба, већ онда кад они свате да су „своји“, најбољи и пуни живота и знања ❤

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *