Ivan Petković, Nenad Vukićević, Teniski klub Haron Beograd

Динамични месеци у ТК Харон

Крај августа је време када се деца враћају са летњег распуста и припремају за нову школску годину, а у тениском смислу за наставак летње сезоне; тако је и у београдском ТК Харон на Сењаку. У четвртак 29. августа 2019. године смо посетили тренинг тенисера овог клуба, и разговарали са њима и са њиховим тренерима.

Током летњег распуста већина тенисера ТК Харон боравила је на „Биди Баду кампу Златибор“, где су се успешно припремили за наставак летње сезоне, а крајем школске године два члана клуба отишла су на колеџ у САД, где ће наставити да се баве тенисом и академским усавршавањем: Нађа Остојић и Јован Ћирковић. У такмичарски погон клуба са Сењака прелазе деца из школе тениса, која постижу завидне успехе на турнирима у више старосних категорија, а у клубу је и све више такмичара који су дошли из других клубова, као и из иностранства.

О наступима у летњој сезони и о плановима за наредни период, разговарали смо са Николом Лулићем, Ањом Петковић, Маријом Марго (девојчицом са Малте), Милицом Антонић, Милицом Радуновић, Јованом Бадњар, Доротејом Петровић, Нађом (девојчицом из Француске), Андреом Алексић, Димитријем Јанковићем, Вуком Вукадиновићем, Алексом Видовићем, Луком Јанковићем, Луном Вујовић, као и са тренерима у ТК Харон Бојаном Ћећез, Ненадом Вукићевићем и Иваном Петковићем.

 

 

Детаљније Динамични месеци у ТК Харон

 

Bidi Badu Sportska odeća Bidi Badu, teniska odeća Bidi Badu, Bidi Badu Play Wild, Teniski klub Haron

Биди Баду спортску одећу можете купити у нашем веб-шопу!

Одећу можете испробати у Haron Show Room-у!

 

Тениски тренер и власник ТК Харон Иван Петковић је рекао да ће такмичари клуба учествовати на финалним турнирима Екипног првенства Србије до 14 и до 18 година током септембра, како би подржао намеру Тениског савеза Србије да омасови екипна такмичења, а наравно такмичари клуба ће до краја летње сезоне учествовати на бројним домаћим и међународним (Tennis Europe и ITF) турнирима. Што се тиче инфраструктурних новитета, ТК Харон ће се потрудити да подигне балон и на једном терену са тврдом подлогом, поред балона на два шљакаста турнира. На тај начин ће клуб моћи да користи терене са бетонском подлогом и када је лепо време почетком и крајем зимске сезоне, и када је хладно, тако да ће деца моћи у свим временским условима да се припремају за америчку турнеју, на коју одлазе у организацији ТК Харон по 11. пут, у Мајами и на чувени турнир Оранж Боул и још неколико припремних турнира. Тренер Иван Петковић је рекао да је поносан што су дугогодишњи чланови клуба Нађа Остојић и Јован Ћирковић отишли на колеџ у САД, и тако помоћу тениса обезбедили себи квалитетно академско образовање у Америци.

Иван Петковић је објаснио и због чега је све корисно да деца пре евентуалног одласка на колеџ проведу извесно време у Америци и учествују на значајним турнирима у САД.

 

Nenad Vukićević, Teniski klub Haron Beograd
Такмичари ТК Харон са тренером Ненадом Вукићевићем

 

Тренер у ТК Харон Ненад Вукићевић је у клубу готово годину дана, када се из Краљева преселио у Београд и прешао у Харон на позив свог пријатеља и колеге Ивана Петковића. Ненад Вукићевић је задовољан условима рада у клубу и резултатима деце, и труди се да допринесе успешном раду такмичарског погона клуба са Сењака, у категоријама до 12 и до 14 година, али и у раду са такмичарима старијим од 14 година.

Бојана Ћећез је нови тренер у клубу, где је задужена за рад са такмичарима и за рад са новим брендом тениске опреме Биди Баду. Бојана нам је рекла да је тренирала децу на Хароновом кампу на Златибору, да су деца вредно радила на Златибору и да је приметан напредак у игри и у кондиционој спреми.

Желимо такмичарима клуба из Звечанске много успеха на домаћим и међународним турнирима у наредним месецима!

Разговоре водио уредник сајта Ненад Букарица

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *