Divna Ratković, Ela Nala Milič, KVARNER OPEN Rijeka U16, TK Kvarner, Tennis Europe Junior Tour

Дивна Ратковић освојила ETA U16 KVARNER OPEN у Ријеци

У хрватском приморском граду Ријеци, у ТК Кварнер, од 30. марта до 7. априла 2019. године је одржан KVARNER OPEN, међународни турнир 3. категорије за девојке и младиће до 16 година. Турнир је одржан у организацији и у оквиру Tennis Europe Junior Tour-a. Игра се на 8 отворених терена са шљаком.

Првакиња Црне Горе, Баранка Дивна Ратковић, освојила је титулу у синглу, док је код младића тријумфовао Словак Петар Бењамин Привара. Честитамо!

Дивна Ратковић је била 6. носитељка на турниру, а у финалу је победила Словенку Елу Налу Милич 6-2 7-5. Словак Привара је у финалу савладао Хрвата Ивана Шодана 7-6(5) 6-2.

Код девојака су полуфиналисткиње биле Хрватице Сара Светац и Летиција Тароко, а код младића Хрват Дино Прижмић и Аустријанац Александар Томас.

Од српских тенисера и тенисерки најуспешнији је био Алекса Мишић, који је у 2. колу изгубио од Словенца Петера Нада 6-7(7) 3-6. Алекса Марковић је у 1. колу изгубио од Аљаза Кирбиса 3-6 2-6, док је Неда Миленковић у 1. колу изгубила од Хрватице Маре Журић 4-6 2-6. Марија Јовшић је изгубила у 2. колу квалификација.

 

Детаљније Дивна Ратковић освојила ETA U16 KVARNER OPEN у Ријеци

 

Bidi Badu Sportska odeća Bidi Badu, teniska odeća Bidi Badu, Bidi Badu Play Wild, Teniski klub Haron

Биди Баду спортску одећу можете купити у нашем веб-шопу!

Одећу можете испробати у Haron Show Room-у!

 

Divna Ratković, KVARNER OPEN Rijeka U16, TK Kvarner, Tennis Europe Junior Tour
Дивна Ратковић са победничким пехаром у Ријеци

 

У финалу дубла су играле четири хрватске тенисерке: Маријана Мајетић и Сара Светац су победиле Петру Марчинко и Летицију Тароко 6-4 6-4, док су код младића Словенци Петар Над и Матеј Палко савладали Хрвате Алена Била и Ноу Вукадина 3-6 6-3 10-7.

 

 

Прошле године је српски тенисер Стефан Поповић освојио друго место у синглу на ЕТА турниру у Ријеци, изгубивши у финалу од Италијана Рикарда Трионеа 0-6 2-6.

 

 

Резултати, девојке:

KVARNER OPEN Rijeka U16, TK Kvarner, Tennis Europe Junior Tour

 

Резултати, младићи:

KVARNER OPEN Rijeka U16, TK Kvarner, Tennis Europe Junior Tour

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *