Jovana Grujić, Dejan Cekić, Nenad Bukarica, Babolat Fair Play mali igrač 2016, Babolat Srbija, sajt o dečjem tenisu Mali igrači

Доделили смо Јовани Грујић награде за Баболат Fair Play малог играча 2016

У петак 20. јануара у Babolat Shop-у у TK Gemax у Београду доделили смо 1. награду Јовани Грујић, која је по избору малих тенисера крајем децембра добила највише гласова и постала Баболат Fair Play мали играч 2016.

Друго место је освојила Ива Пантовић, а треће Крста Петровић, који нажалост нису могли да приме награде које је компанија Баболат Србија припремила, у виду ваучера за Баболат производе у вредности од по 2.000 динара (преузеће их накнадно).

Крста је пре неколико недеља сломио руку, а пре неколико дана је скинуо гипс и започео рехабилитацију. Желимо му да се што пре врати на терен, и да буде истрајан у опоравку! 🙂  Ива је била одсутна такође из оправданих разлога.

 

Krsta Petrović, Babolat Fair Play mali igrač 2016, Babolat Srbija, sajt o dečjem tenisu Mali igrači
Архивска фотографија Крсте Петровића са гипсом (од пре три дана 😉 )
Крста, верујемо у тебе!

 

Јована Грујић је добила лепу Баболат мајицу и Jabra Bluetooth стерео слушалице са микрофоном (још једном захваљујемо порталу pametniuredjaji.com, на којем постоји заиста велики избор корисних и занимљивих гаџета). Јовани је награде уручио Дејан Цекић, званични Баболат скаутер за југоисточну Европу.

 

Jovana Grujić, Dejan Cekić, Babolat Fair Play mali igrač 2016, Babolat Srbija, sajt o dečjem tenisu Mali igrači
Јована са Дејаном Цекићем, регионалним Баболат скаутером за југоисточну Европу, и његовом колегиницом из Babolat Shop-а у ТК Gemax

 

После доделе награда попричали смо са Јованом о фер-плеју, о томе шта једног спортиста чини фер-плеј играчем, и које врхунске тенисере сматра најкоректнијим:

 

 

 

Jabra slušalice, Babolat Fair Play mali igrač 2016, Babolat Srbija, sajt o dečjem tenisu Mali igrači

 

 

Teniska oprema Babolat, popust na kupovinu preko sajta Mali igrači

 

UP MOVE by JAWBONE fitnes merač, pametni uređaji

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *