Jovana Grujić, Dejan Cekić, Nenad Bukarica, Babolat Fair Play mali igrač 2016, Babolat Srbija, sajt o dečjem tenisu Mali igrači

Доделили смо Јовани Грујић награде за Баболат Fair Play малог играча 2016

У петак 20. јануара у Babolat Shop-у у TK Gemax у Београду доделили смо 1. награду Јовани Грујић, која је по избору малих тенисера крајем децембра добила највише гласова и постала Баболат Fair Play мали играч 2016.

Друго место је освојила Ива Пантовић, а треће Крста Петровић, који нажалост нису могли да приме награде које је компанија Баболат Србија припремила, у виду ваучера за Баболат производе у вредности од по 2.000 динара (преузеће их накнадно).

Крста је пре неколико недеља сломио руку, а пре неколико дана је скинуо гипс и започео рехабилитацију. Желимо му да се што пре врати на терен, и да буде истрајан у опоравку! 🙂  Ива је била одсутна такође из оправданих разлога.

Детаљније Доделили смо Јовани Грујић награде за Баболат Fair Play малог играча 2016

 

Krsta Petrović, Babolat Fair Play mali igrač 2016, Babolat Srbija, sajt o dečjem tenisu Mali igrači
Архивска фотографија Крсте Петровића са гипсом (од пре три дана 😉 )
Крста, верујемо у тебе!

 

Јована Грујић је добила лепу Баболат мајицу и Jabra Bluetooth стерео слушалице са микрофоном (још једном захваљујемо порталу pametniuredjaji.com, на којем постоји заиста велики избор корисних и занимљивих гаџета). Јовани је награде уручио Дејан Цекић, званични Баболат скаутер за југоисточну Европу.

 

Jovana Grujić, Dejan Cekić, Babolat Fair Play mali igrač 2016, Babolat Srbija, sajt o dečjem tenisu Mali igrači
Јована са Дејаном Цекићем, регионалним Баболат скаутером за југоисточну Европу, и његовом колегиницом из Babolat Shop-а у ТК Gemax

 

После доделе награда попричали смо са Јованом о фер-плеју, о томе шта једног спортиста чини фер-плеј играчем, и које врхунске тенисере сматра најкоректнијим:

 

 

 

Jabra slušalice, Babolat Fair Play mali igrač 2016, Babolat Srbija, sajt o dečjem tenisu Mali igrači

 

 

Teniska oprema Babolat, popust na kupovinu preko sajta Mali igrači

 

UP MOVE by JAWBONE fitnes merač, pametni uređaji

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *