Anđela Lopičić, Anja Petković, Vuk Kruščić, Nevena Kolarević, Zoran Ludoški, Teodora Kostović, Milaš mali igrač 2017, Izbor za najboljeg malog tenisera Srbije u 2017, Teniska akademija Milaš Nova Pazova

Додељене награде „Милаш мали играч 2017“

У Тениској академији Милаш у Новој Пазови су у уторак 20. марта 2018. године додељене награде најбољим малим тенисерима у Србији, изабраним у оквиру наградног избора „Милаш мали играч 2017“, који смо организовали у сарадњи са Тениском академијом Милаш.

Специфичност овог избора је била што су најбољи тенисери у конкуренцији до 10, 12 и 14 година изабрани гласањем посетилаца сајта Мали играчи путем анкете, као и српских тениских тренера путем е-поште. Стигао је укупно 4.581 глас, а 34 тренера је послало своје гласове.

 

Teniska akademija Milaš Nova Pazova Srbija, Tennis Academy Milaš Serbia

 

Детаљније Додељене награде „Милаш мали играч 2017“

Ево који играчи су били номиновани у конкуренцији до 10 година (азбучним редоследом презимена): Александра Ђокић, Александар Жикић, Теодора Костовић, Вук Крушчић, Огњен Милић, Михаило Никић, Душица Поповски, Александра Стевановић и Валентина Шувирђонкова.

До 12 година: Бранко Ђурић, Емилија Здравковић, Зоран Лудошки, Ања Петковић, Алекса Писарић, Лола Радивојевић, Вук Рађеновић, Ромео Хаџимехмедовић и Дарја Шувирђонкова.

До 14 година: Фатма Идризовић, Невена Коларевић, Анђела Лопичић, Филип Мандовић, Хамад Међедовић, Стефан Поповић, Оливер Сабо Рац, Наталија Сенић и Петар Теодоровић.

 

У конкуренцији до 10 година најбољи играч Србије је Вук Крушчић, друго место је освојила Александра Стевановић, а трећа је Теодора Костовић.

До 12 година најбоља је Ања Петковић, друго место је освојио Бранко Ђурић, а трећи је Зоран Лудошки.

У старосној групи до 14 година прво место је освојила Анђела Лопичић, други је Хамад Међедовић, а трећа Невена Коларевић.

Честитамо првопласиранима и захваљујемо свим посетиоцима сајта и тениским тренерима који су изабрали најбоље тенисере Србије!

 

Захваљујемо Тениској академији Милаш што и на овај начин доприноси развоју дечјег и јуниорског тениса у Србији. У Новој Пазови тренира много младих тенисера, већином из иностранства, а академија из године у годину ствара све боље услове за тениско напредовање својих полазника, улажући ширење инфраструктуре и јачање тренерског кадра.

Захваљујемо сервису мобилних телефона Доктор Мобил, издавачкој кући Обрадовић, као и заступницима произвођача тениске опреме Kirschbaum и Topspin што су ове године уз главног спонзора обезбедили лепе награде за троје првопласираних у све три старосне групе.

 

Погледајте како је изгледала додела награда, којој је присуствовало шесторо награђених (остали су одсутни из објективних разлога, и награде ћемо им доделити накнадно):

 

 

По завршетку церемоније доделе награда уредник сајта Ненад Букарица је разговарао са Ањом, Теодором, Анђелом и Зораном о томе чега се најрадије сећају у тениској 2017. години, ко су њихови тениски узори и какви су им планови у 2018:

 

 

Захваљујемо камерману Зорану Станићу на помоћи приликом снимања доделе награда у ТА Милаш!

 

 

 

Прва награда у све три категорије је:

Ваучер Тениске академије Милаш у вредности од 10.000 динара за куповину спортске опреме

 

Teniska akademija Milaš Nova Pazova Srbija, Tennis Academy Milaš Serbia

 

Котур од 110 m Topspin тениских жица

http://shopmaliigraci.rs/topspin-germany

 

Поклон-комплет Kirschbaum тениске опреме

Teniska oprema Kirschbaum Srbija, Tennis Line Sol d.o.o. Brčko Distrikt

 

Друга награда:

Power Bank 6.000 mAh (екстерна батерија за додатно пуњење мобилних телефона REMAX Proda Jane V3 плава, капацитета 6.000 mAh) – поклон сервиса мобилних телефона Доктор Мобил

Књига издавачке куће Обрадовић из едиције „Легенде“

Edicija Legende, Knjige Obradović

Поклон-комплет Kirschbaum тениске опреме

 

Трећа награда:

Књига издавачке куће Обрадовић из едиције „Легенде“

Поклон-комплет Kirschbaum тениске опреме

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *