Teniski trener Dejan Marinković, Luna Urso, Teniska akademija Živković

Доскорашњи Дејвис и Фед куп селектор Македоније Дејан Маринковић појачао тренерски тим ТАЖ-а

Тениски тренер Дејан Маринковић, доскорашњи Дејвис и Фед куп селектор Македоније, од пре неколико дана придружио се тренерском тиму нишке Тениске академије Живковић. Господин Маринковић је рођени Нишлија, а у претходном периоду запажене резултате је остваривао у Немачкој и у Македонији.

 

„Након 20 година живота и рада у Скопљу и тениском свету Македоније, настављам тренерску каријеру у мом Нишу. Ово је посебан тренутак за мене, иако ме за Македонију вежу лепе ситуације. Мислим да сам тенису те земље дао све што сам могао и знао, а да су резултати и квалитет Тениске академије Живковић некако прави избор за наставак моје каријере“ – изјавио је Дејан Маринковић након првог тренерског дана у ТАЖ-у.

Детаљније Доскорашњи Дејвис и Фед куп селектор Македоније Дејан Маринковић појачао тренерски тим ТАЖ-а

Počela letnja sezona na terenima #taž. ?☀??

Објава коју дели TENISKA AKADEMIJA ŽIVKOVIĆ ? (@tennistaz) дана

 

Ангажовањем оваквог стручњака, ТАЖ наставља да позиционира Ниш у сам врх српског тениса. Велики број тенисера и тенисерки Тениске академије Живковић остварује запажене резултате и у 2018. години, у којој Академија обележава 10 година постојања. Без конкуренције у Нишу и региону су и даље Емилија Здравковић, Лола Радивојевић, Александар Жикић, Нина Крстић, али медаље доносе и Лука Станковић, Анастасија Цветковић, Матеја Милошевић, Никола Јовић, Маша Митић, Урош Живковић…

 

ТАЖ ове године обележава 10 година рада, а у последњој недељи априла се на теренима академије игра међународни јуниорски турнир из серије ITF у конкуренцији тенисера и тенисерки до 18 година. Ово је први пут да турнир овог ранга стиже у Ниш.

 

Извор:

tazivkovic.co.rs

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *