Anđelija Nikolić, Anđelija Marković, Sofija Tintor, Teniska akademija Tipsarević Beograd

Доста новитета у ТА Типсаревић

Последњег дана септембра посетили смо Тениску академију Типсаревић из Београда.

 

Академија Типсаревић од пре месец дана осим на теренима код „11. априла“ на Новом Београду, ради и код ТЦ Ушће – ту се налази Тениска академија Типсаревић Ушће, заправо део Академије Типсаревић. Комплетан објекат је реновиран – нови су кафић, башта, две свлачионице, два WC-а, замењена је и побољшана ограда око комплекса. Купљена су два нова балона, и током зиме ће сва три терена бити покривена. Сигурни смо да ће деца која буду учествовала на неком од наредних турнира и њихови родитељи бити врло пријатно изненађени новим амбијентом и условима у клубу!

 

Teniska akademija Tipsarević Ušće Beograd
Панорама ТА Типсаревић Ушће

Детаљније Доста новитета у ТА Типсаревић

Менаџер клуба и тренер Немања Плавшић објаснио нам је какав је концепт рада у академији и како је конципиран рад код „11. априла“ а како код ТЦ Ушће. Попричали смо и о помоћи академије својим полазницима да добију стипендије на америчким колеџима, о чему нам је недавно причао и оснивач академије Јанко Типсаревић:

 

 

Teniska akademija Tipsarević Ušće Beograd
Башта ТА Типсаревић Ушће

 

На „старим“ теренима академије разговарали смо и са такмичаркама академије Софијом Тинтор, Јеленом Божовић, Милицом Спасић и Магдаленом Маџар, које се такмиче у конкуренцији до 14 и 16 година:

 

 

Две добре другарице, Анђелију Марковић и Анђелију Николић, питали смо зашто би препоручиле својим другарима да тренирају баш у Академији Типсаревић, и наравно причали смо о њиховим наступима на турнирима:

 

 

 

Рус Максим Крапивин, који последњих месец дана тренира у академији са тренером Дејаном Рамадановићем, испричао нам је због чега му се допада рад у ТА Типсаревић, које су предности у односу на друге средине у којима је тренирао, какви су му планови, као и како му се допада Београд. Максим игра јаке ITF турнире по читавом свету, а најбољи ранг му 837. место.

 

 

Maxim Krapivin, Dejan Ramadanović, Teniska akademija Tipsarević Beograd
Рус Максим Крапивин и његов тренер Дејан Рамадановић

 

На крају посете две куце које можете видети на сликама дочепале су се нашег микрофона, који је ипак некако „преживео“, па ћемо ове јесени моћи тонски да забележимо и атмосферу у још понеком клубу 🙂

 

Teniska akademija Tipsarević Beograd
Рус Максим Крапивин на тренингу

 

Teniska akademija Tipsarević Ušće Beograd
Кафе у ТА Типсаревић Ушће

 

Teniska akademija Tipsarević Beograd

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *