Kraj letnje sezone 2018 u TK Dinamo Pančevo, Teniski klub Dinamo Pančevo

Дружење у ТК Динамо за крај летње сезоне

Тениски клуб Динамо из Панчева организовао је у суботу 20. октобра 2018. године клупски турнир уз дружење, обележавајући тако завршетак летње сезоне. На турниру је учествовало око 40 такмичара и 40 рекреативаца панчевачког клуба, што је око две трећине чланова клуба. Виђени су врло квалитетни мечеви и деца и рекреативци су провели леп суботњи дан.

Пре мечева организован је заједнички доручак, после чега су уследили мечеви – комбиноване екипе су играле и у синглу и дублу. Такмичарима није било лако да се супротставе уиграним рекреативцима, који су међу најбољима у Србији!

Пред крај турнира сви су се послужили роштиљем и тако припремили за завршне борбе.

 

Детаљније Дружење у ТК Динамо за крај летње сезоне

 

 

Председник ТК Динамо и тениски тренер Младен Вуковић нам је рекао да је клуб одлучио да на овакав начин обележи крај летње сезоне јер је време још увек лепо и јер се на тај начин негује и развија тимски дух.

Господин Вуковић је најавио да је клуб за зимску сезону, као и претходних година, и ове године склопио договор са другим панчевачким клубовима и изнајмио одговарајући број термина за тренирање чланова клуба у халама тих клубова, будући да још увек нема своју халу нити балон, јер користи терене јавног предузећа у СЦ Миса. Младен Вуковић рекао је да клуб има добру сарадњу са другим клубовима из Панчева, а да се нада да ће и ТК Динамо ускоро имати сопствену халу у којој је такмичари моћи у лепим условима да тренирају и зими.

 

Kraj letnje sezone 2018 u TK Dinamo Pančevo, Teniski klub Dinamo Pančevo

 

Будући да ТК Динамо следеће године слави 100 година постојања, руководство клуба ускоро почиње са припремама за обележавање тог великог јубилеја. Младен Вуковић се нада да ће Тениски савез Србије, Град Панчево, ITF и Tennis Europe помоћи на различите начине да ТК Динамо на достојан начин обележи важан јубилеј и коначно дође до своје тениске хале.

Крајем септембра или у октобру 2019. године ТК Динамо ће организовати обележавање 100 година клуба.

 

Разговор водио уредник сајта Ненад Букарица

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *