Novosti iz beogradskih klubova, Teniski savez Beograda, teniski klubovi u Beogradu, beogradski teniski klubovi

Фебруарске новости из београдских клубова 21.2.2018.

Ово су прве новости из београдских клубова, у којима се уз више или мање активности приводи крају зимска сезона, и са нестрпљењем и неизвесношћу очекује „баба марта“.

 

Сваког месеца објављиваћемо „Новости из београдских клубова“ у оквиру сарадње са Тениским савезом Београда. Позивамо све клубове који су чланови ТСБ да са нашим читаоцима поделе слике, видео-записе и тренутке са тренинга својих такмичара; за клубове је то бесплатно, и верујемо да је лепа прилика да представе своје активности широј тениској публици. Захваљујемо Тениском савезу Београда на сарадњи и подршци! Телефон и мејл за слање материјала: 0638255296; redakcija@maliigraci.rs

 

Teniski savez Beograda_logotip

Детаљније Фебруарске новости из београдских клубова 21.2.2018.

 

ТК Харон је 12. фебруара 2018. године отворио Харон пансион за младе спортисте, који се налази у Београду, у Прилепској 4, око 300 метара од клуба са Сењака.

Пансион на Сењаку простире се на три етаже, обезбеђен је 24-часовни надзор и два паркинг места. Намењен је младим спортистима, првенствено тенисерима, али не само њима; они ће ту боравити и тренирати, ићи у школу.

 

 

ТК Ђукић са Бежанијске косе је од недавно уврстио у своју понуду прославу дечијих рођендана за узраст од 4 до 16 година:

? Професионални тренери

? Анимација

? Face painting

? Друга тема рођендана по избору

?+381 69 5582 656

 

Dodjite da zajedno proslavimo divan dan ??

Објава коју дели Rodjendaonica T.K. Djukic (@rodjendaonica_t.k.djukic) дана

 

Tениски клуб Fair Play из Београда је организовао зимски тениски камп „Ниш 2018“ у Тениској академији Живковић од 5. до 11. фебруара 2018. године. Камп је одржан на теренима ТАЖ-а, као и прошле године. Примарни циљ кампа је био физичка припрема такмичара и рад на техници.

 

 

 

Погледајте детаље са тренинга српске FED Cup репрезентативке Иване Јоровић на новом терену са тврдом подлогом у Тениској академији Типсаревић:

 

 

Препоручујемо вашој пажњи одличан текст Николе Вучетића, директора TK Sa&Ni, клуба који се налази поред Хале Александар Николић, о стању у српском тенису:

 

 

Погледајте занимљиву вежбу коју су почетком фебруара извели такмичари ТК Дрил:

 

 

Изузетно успешни мали тенисери Рекет клуба Александра Ђокић и Виктор Марковић прославили су своје најновије титуле освојене на турнирима зеленог нивоа, са својим кондиционим тренером Слободаном Војиновићем Кампијем у клубу надомак Миријева.

 

 

Власница TK Privilege, бивша тенисерка Александра Васић, присетила се фотографије из својих тениских дана, на којој је са својим оцем Ранком, који ју је увео у свет тениса.

 

22 years ago #MyFatherIsTheBest ❤❤❤❤❤

Објава коју дели Tennis Club & Coffee Privilege (@aleksandra_privilege) дана

 

Мали тенисери ТК Топако дружили су се и спаринговали пре десетак дана током викенда са другарима из Рекет клуба, и било им је много лепо, што се на сликама и види 🙂

 

 

TK White Star покренуо је недавно профиле на фејсбуку и инстаграму, на којима редовно ажурира информације о збивањима у клубу из Јајинаца. Запратите их и ви! 🙂

Ево шта се догоди кад је тениска љубав превише јака:

Our love Is too strong

@ tk_white_star је поделио/ла објаву дана

 

Ево како изгледа кад се огладни током тренинга – у новобеоградском ТК Газела 🙂

 

 

Најмлађи тенисери новобеоградског TK Classics учествовали су на промоцији тениса у ТЦ Меркатор, коју је крајем јануара организовао Тениски савез Београда:

 

 

Тениска школа Premium Tennis која ради на Вождовцу, у Црнотравској улици, похвалила се 2. местом свог члана Огњена Павловића на турниру за младиће до 18 година у ТК Харон:

 

 

ТK Green Set из Јајинаца у понуди има одличан смештај за тенисере који долазе на турнире у Београду, уз врло повољне цене:

 

Najpovoljnije cene prenoćišta Kontakt: 011/3940414 ; 063/1897920

Објава коју дели GREEN SET (@_green_set) дана

 

ТК Victoria, који се налази близу Аутокоманде, објавио је архивску фотографију, на којој ћете сигурно препознати неке сада врло успешне тенисере, који имају 15, 16 или 17 година:

 

 

Тениски центар Мастер са новог Београда недавно је покренуо профил на инстаграму, запратите их:

 

 

ТК Вождовац похвалио се одличним условима за играње и тренирање тениса у свом балону:

 

 

ТК Агримес са Бежанијске косе дао је значај успеху свог такмичара Алексе Поштића и његовог тренера Стефана Басте на ОП Београда до 10 година у ТK Green Set:

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *