Foto i video nagradni konkurs Moje pripreme za teniske nade, Champions Bowl Serbia, Teniski klub Haron Beograd

Фото и видео наградни конкурс „Моје припреме за Тениске наде“

Ретко који успех је остварен без добре припреме, а нарочито у тенису – ту значајнијег резултата нема преко ноћи. Лето је период за освежавање и за „пуњење батерија“, али и за лагане припреме за важне ствари које долазе на јесен – за полазак у школу и за наступ на тениском турниру 9. тениске наде, квалификационом за светско такмичење Champions Bowl у Турској.

 

Champions Bowl Serbia организује наградни конкурс „Моје припреме за Тениске наде“ – пошаљите слике и видео-записе о томе како се припремате за овај важан турнир за децу до 9, 11 и 13 година, и имате шансу да освојите лепе тениске награде!

 

Детаљније Фото и видео наградни конкурс „Моје припреме за Тениске наде“

Садржина и форма

Фотографија или видео-запис о томе како се припремате за 9. тениске наде, на тениском терену, у природи, на мору, у базену, са тренером, другарима, љубимцима – избор је ваш!

 

 

Трајање наградног конкурса и начин слања

Конкурс траје од 15. јула до 12. августа 2016. године, а слике и видео-записе са својим контакт-подацима нам пошаљите мејлом на serbia@champ-bowl.com или у inbox на фејсбуку Champions Bowl Serbia.

 

 

 

Критеријуми и начин избора победника

 

Критеријуми:

  • Креативност, духовитост, другарство…

 

Одлуку о томе које слике и видео-записи су најбољи, донеће жири који ће чинити представници организатора, партнера и спонзора, и то до 19. августа 2016. године.

 

Победници ће бити проглашени а награде додељене током трајања турнира; прецизније време ћемо објавити накнадно.

 

 

Награде

 

  • Спортске награде

 

 

Мали играчи су медијски партнер турнира, и на нашем сајту моћи ћете да пратите све што се дешава пре турнира и током њега!

Ево како је било прошле године на турниру до 9 година, а како на Тениским надама до 11 година.

 

 

Ана Стојановска, Павел Стевковски и Миа Ристић су добили по један леп Вилсон пешкир као награду за учешће на конкурсу.

 

Ana Stojanovska, Pavel Stevkovski, 9. teniske nade, Champions Bowl 2016, Teniski klub Haron Beograd, Moje pripreme za teniske nade
Ана Стојановска и Павел Стевковски добили су по један леп Вилсон пешкир као награду за видео-снимак који су послали на наградни конкурс „Моје припреме за Тениске наде“

 

Mia Ristić, 9. teniske nade, Champions Bowl 2016, Teniski klub Haron Beograd, Moje pripreme za teniske nade
Миа Ристић је добила леп Вилсон пешкир као награду за серију фотографија које је послала на наградни конкурс „Моје припреме за Тениске наде“

 

 

 

Више о турниру

 

 

Турнир ТЕНИСКЕ НАДЕ је основан пре 9 година као референтни турнир за источни Балкан за децу узраста до 10 година, и као такав од самог оснивања уврштен у листу од 5 турнира из целог света чији се победници примају аутоматски на турнир Smrikva Bowl у Пули (незванично првенство света за децу до 10 година).

 

8. teniske nade do 11 godina, Champions Bowl 2015, Teniski klub Haron Beograd

 

Досадашњи победници су сви оправдали своје титуле на ТЕНИСКИМ НАДАМА својим успешним наставком јуниорске тениске каријере.

Од првог па до 8. издања турнир је успео да окупи децу са целог Балкана, а победник прошлогодишњег турнира је дечак индијског порекла, иначе првак Енглеске трајно настањен у Лондону.

 

Од 2015. турнир ТЕНИСКЕ НАДЕ је додатно добио на значају тако што је постао део највеће серије турнира за децу млађу од 16 година на свету – Champions Bowl серије, и као такав постао изборни турнир за Србију, Црну Гору, Македонију и Босну и Херцеговину, а и шире. Финалисти ТЕНИСКИХ НАДА представљају нас регион у октобру сваке година на светском финалном турниру у Анталији.

 

Ове године турнир се одржава у три старосне категорије – U 9, U11 и U13, и планирано је учешће преко 120 деце са целог Балкана а и шире, што је догађај од велике важности како за тенис у Београду, као и за сам град Београд и његове туристичке потенцијале.

 

Организатор и оснивач турнира је ТК Харон, Звечанска 16 Београд

www.teniskiklubharon.com

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *