Featured Video Play Icon

Гостовање Дејана Којића, координатора програма Tennis10s у ТСБ, на TV Kopernikus

Тениски тренер и координатор програма Tennis10s у Тениском савезу Београда Дејан Којић гостовао је 20. децембра 2016. у програму TV Kopernikus.

 

Он је представио активности Тениског савеза Београда на популаризацији дечјег тениса, и указао на предрасуде које владају да је тенис скуп спорт за основни ниво тренирања (двапут недељно у групи), поредећи ту цену са ценом тренирања групних спортова. Најавио је за 2017. годину план ТСБ-а да се тенис као изборни спорт уведе у београдске школе.

Детаљније Гостовање Дејана Којића, координатора програма Tennis10s у ТСБ, на TV Kopernikus

Teniski trener Dejan Kojić, koordinator programa Tennis10s u Teniskom savezu Beograda, Teniska akademija Tipsarević Beograd
Дејан Којић у емисији ТV Kopernikus

 

Дејан Којић ради као тренер и као представник за медије у Тениској академији Типсаревић, па је подсетио на лепу и успешну акцију „Наша мисија – Радост дечије игре“, коју је ова београдска академија извела 14. септембра испред ТЦ Ушће, када су многи малишани извели прве тениске кораке, заједно са Јанком Типсаревићем и осталим нашим репрезентативцима.

 

Janko Tipsarević, Bogdan Obradović, Viktor Troicki, Dušan Lajović, Nenad Zimonjić, Manifestacija Naša misija radost dečije igre, Teniska akademija Tipsarević Beograd

 

Господин Којић је на основу свог тренерског и личног искуства изнео и препоруке за родитеље малих тенисера, које препоручујемо да послушате.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *