HEAD, Tennis Europe, ugovor o partnerstvu HEAD i Tennis Europe

HEAD и Tennis Europe обновили уговор о партнерству

Организација Tennis Europe и водећи глобални произвођач премијум спортске опреме и одеће HEAD обновили су крајем јануара 2018. године уговор о партнерству, започињући тако другу деценију сарадње између две организације.

 

Као премијум партнер Европске тениске федерације, HEAD је од 2007. године званични рекет, званична лоптица и званична тениска торба Tennis Europe. Такође, HEAD лоптица је препоручена лоптица Tennis Europe Junior Tour-a, тј. на преко 360 међународних турнира за играче старости до 12, 14 и 16 година, који се одржавају у готово 50 држава чланица Европске тениске федерације.

Нови уговор ступио је на снагу у недељи која је претходила највећем тениском тимском такмичењу у затвореном простору – Tennis Europe Winter Cups by HEAD, у којем учествује преко 190 репрезентативних селекција.

Компанија HEAD ће и даље бити насловни спонзор летњег тимског такмичења до 12 година, Tennis Europe Nations Challenge by HEAD, као и званични партнер најпрестижнијих појединачних такмичења, Европског јуниорског првенства и завршног Tennis Europe Junior Masters-a.

Детаљније HEAD и Tennis Europe обновили уговор о партнерству

 

HEAD, Tennis Europe, ugovor o partnerstvu HEAD i Tennis Europe

 

Председник Tennis Europe Владимир Дмитријев је изјавио: „Радосни смо што можемо да саопштимо да је договорено продужење нашег успешног партерства. Посвећеност компаније HEAD развоју овог спорта, као и повезивање и пружање могућности новој генерацији водећих играча не доводи се у питање, и заједно смо могли да пружимо нове услуге играчима, организаторима турнира и федерацијама. Радујемо се још једној години раста Tennis Europe Junior Tour-a.“

Отмар Барбиан, извршни потпредседник HEAD Racquetsports, прокоментирисао је: „Tennis Europe је поуздани партнер компанији HEAD, не само због њихових непроцењивих напора да промовишу и развијају тенис као спорт. Заједно пружамо подршку следећој генерацији тенисера и узбуђени смо што ћемо наставити наше продуктивно партнерство и у 2018. години.“

 

За више информација о компанији HEAD, посетите head.com.

 

Извор:

Tennis Europe

 

HEAD BV је водећи глобални произвођач премијум спортске опреме и одеће.

 

HEAD Srbija Kopf Sport d.o.o.

Генерални дистрибутер за тениски програм

 

Милентија Поповића 9, локал 9

Сава Центар

11070 Нови Београд

 

 

Телефон

+381 11 428 02 32

+381 65 526 87 20

 

Радно време

Понедељак-петак 10-20 h; Субота 10-16 h

 

 

Веб сајт

POČETNA

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *