Ivana Jorović, Teniski savez Beograda na 22. Dečijem sajmu

Ивана Јоровић и Тениски савез Београда на 22. HOT WHEELS Дечијем сајму

На Београдском сајму је од 5. до 7. октобра 2018. године одржан 22. HOT WHEELS Дечији сајам. Манифестација је одржана у хали 3, а као и сваке године улаз је био бесплатан. Сајам је отворио министар омладине и спорта у Влади Србије Вања Удовичић.

Тениски савез Београда имао је као и прошле године мини-терен на овом сајму, на којем су током три дана заиграли многи београдски малишани, уз надзор тениских тренера ТСБ-а и по програму Tennis’10s. Деци је после тениског подучавања дељен општи флајер Тениског савеза Београда, у којем су представљена 52 клуба, чланова ТСБ-а. Ову манифестацију за три дана посети 30.000 људи.

У недељу 7. октобра на мини-терену Тениског савеза Београда била је и српска репрезентативка Ивана Јоровић, 171. на WTA ранг-листи, која је показивала деци прве тениске ударце и играла са њима. Искористили смо прилику да Ивану упитамо какви су њени утисци са ове манифестације, и да ли је задовољна својим овогодишњим резултатима.

 

Детаљније Ивана Јоровић и Тениски савез Београда на 22. HOT WHEELS Дечијем сајму

 

 

После тога смо разговарали са Дејаном Којићем, главним координатором за програм Tennis’10s у Тениском савезу Београда и сарадником за за програм Tennis’10s у Тениском савезу Србије, тренером у ТА Типсаревић. Његов је утисак да је ове године на сајму још више деце него прошле, и да је то била сјајна прилика за београдске клубове да упознају родитеље и децу са својим програмима, коју осим неколико клубова, остали ни овог пута нису искористили. Дејан Којић је захвалио Ивани Јоровић што је издвојила време да буде са београдском децом, јер ће некима од њих то бити мотив да почну да тренирају тенис.

 

Teniski savez Beograda na 22. Dečijem sajmu

 

Разговор је водио уредник сајта Ненад Букарица

 

Ivana Jorović, Teniski savez Beograda na 22. Dečijem sajmu
Ивана Јоровић је уживала у дружењу са децом, као и она са њом 🙂

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *