Promocija knjige o mentalnoj pripremi igrača Sve je moguće, Igor Šarić, Teniski klub Banjica Beograd

Извештај са промоције књиге о менталној припреми играча „Све је могуће“ Игора Шарића у ТК Бањица

У четвртак 1. септембра у 17 часова у ТК Бањица је одржана промоција књиге „Све је могуће“ Игора Шарића. Било је врло занимљиво, и аутор је на примеру својих искустава у јуниорском и професионалном тенису посетиоцима објаснио у чему је значај менталне припреме тенисера. Одговарао је и на питања присутних, који су имали прилику и да купе књигу (могу је купити и у ТК Бањица, више информација на крају чланка).

Детаљније Извештај са промоције књиге о менталној припреми играча „Све је могуће“ Игора Шарића у ТК Бањица

Менаџер ТК Бањица Срђан Јовановић на почетку промоције представио је аутора и поздравио присутне.

 

Promocija knjige o mentalnoj pripremi igrača Sve je moguće, Igor Šarić, Teniski klub Banjica Beograd
Игор Шарић у ТК Бањица, 1. септембар 2016.

 

Аутор књиге Игор Шарић говорио је о шестомесечном раду са бившом првом играчицом света Динаром Сафином (уз њеног главног тренера Жељка Крајана), о томе какво је искуство стекао после спаринг и званичних мечева против бившег броја 1 Карлоса Моје, а каква против још једног бившег најбољег играча света Томаса Мустера. Било је занимљиво и чути какав однос је Игор Шарић имао са својим родитељима, у погледу подршке његовом тренирању и играчком напредовању.

 

Promocija knjige o mentalnoj pripremi igrača Sve je moguće, Igor Šarić, Teniski klub Banjica Beograd
Игор Шарић одговара на питања посетилаца промоције

 

Господин Шарић дао је кратку изјаву за посетиоце нашег сајта:

 

 

 

Погледајте комплетан снимак промоције (извињавамо се што звук није баш сјајан 🙁 )

 

Први део:

 

 

Други део:

 

 

 

Књига „Све је могуће“ Игора Шарића је приручник за менталну припрему играча на свим нивоима. Аутор кроз своје искуство пише о темељним менталним квалитетима, о тренингу шампиона, о изазовима и проблемима у тренингу и мечу, као и о алтернативним методама које користе врхунски играчи.

 

 

Игор Шарић је рођен у Загребу 1967. године, био је Дејвис куп репрезентативац Југославије и Хрватске, вишеструки државни првак у јуниорској и сениорској конкуренцији, 15 година играо као професионални тенисер, најбољи ранг 218. место на ATP лист. Тренутно је тренер Дејвис куп репрезентације Хрватске уназад 5 година. Радио је с бројним играцима у професионалном тенису: Крајан, Карловић, Каранушић, Ћорић (top 100 ATP играчи), ментални тренинзи са Чилићем… Са Динаром Сафином (број 1 WTA), Мирјаном Лучић, Ивом Мајоли…

 

 

Председник ITF и директор турнира US Open David Haggerty је похвалио књигу као изузетно корисну за јуниоре и све оне који крећу у професионални тенис.

 

Више информација на www.igorsaric.com

 

 

Књигу „Све је могуће“ можете купити у ТК Бањица, цена је 10 евра (у динарској противвредности) – назовите менаџера клуба Срђана Јовановића на број 060 555-3234

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *