Jovan Jevtić, Višeslav Trnavac, HEAD tim, HEAD Srbija, Kopf sport d.o.o. Beograd

Јован Јевтић нови члан HEAD тима

Једанаестогодишњи тенисер београдског ТК Adventage Јован Јевтић потписао је у понедељак 21. маја 2018. године спонзорски уговор са фирмом Kopf Sport d.o.o, званичним дистрибутером HEAD тениске опреме за Србију и Црну Гору, и тако постао нови члан HEAD тима.

У продавници HEAD опреме у Сава Центру, Милентија Поповића 9, локал 9, Јован је потписао уговор и добио HEAD тениску опрему, а потписивању је присуствовао директор компаније Head Srbijа Вишеслав Трнавац.

 

Детаљније Јован Јевтић нови члан HEAD тима

 

 

У жељи да што више мотивише младе нараштаје да се баве тенисом, HEAD има жељу да буде спонзор тим младим људима и да бесплатно поклања HEAD патике, HEAD рекете, HEAD торбе и сву тениску опрему.

Сваке године се пријављују нови мали тенисери, којима HEAD врло радо излази у сусрет, па тако и Јовану, који се са успехом такмичи у конкуренцији до 12 година.

Јованов дугогодишњи тренер у TK Adventage је Милимир Рончевић, а Јован тренира кондицију код тренера Златка Новковића. Желимо пуно успеха Јовану на будућим турнирима, нормално у новој HEAD опреми 😉

 

Jovan Jevtić – kondicija kod trenera Zlatka Novkovskog from Mali Igraci on Vimeo.

 

 

HEAD тим

Тренутно HEAD тим чине:

 

 

Задовољство нам је што је од почетка 2017. године компанија Kopf Sport d.o.o. (HEAD Srbija) премијум партнер сајта Мали играчи.

 

HEAD BV је водећи глобални произвођач премијум спортске опреме и одеће.

Kopf Sport је званични дистрибутер HEAD тениске опреме за Србију и Црну Гору. Асортиман Head тениске опреме пружа вам могућност да у сваком тренутку будете у току са најновијим и актуелним моделима. Од почетка 2017. године компанија Kopf Sport d.o.o. (HEAD Srbija) је премијум партнер сајта Мали играчи.

 

 

HEAD Srbija Kopf Sport d.o.o.

Генерални дистрибутер за тениски програм

 

Милентија Поповића 9, локал 9

Сава Центар

11070 Нови Београд

 

 

Телефон

+381 11 428 02 32

+381 65 526 87 20

 

Радно време

Понедељак-петак 10-20 h; Субота 10-16 h

 

 

Веб сајт

POČETNA

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *