Novosti iz beogradskih klubova, Teniski savez Beograda, TSB, Sajt o dečjem tenisu Mali igrači

Јулске новости из београдских клубова 17.7.2019.

Почео је распуст и коначно је крајем јуна почело право лето, а београдски мали тенисери тренирају у својим клубовима, учествују на турнирима, а многи су и на тениским камповима изван Београда…

 

Сваког месеца објављујемо „Новости из београдских клубова“ у оквиру сарадње са Тениским савезом Београда. Позивамо све клубове који су чланови ТСБ да са нашим читаоцима поделе слике, видео-записе и тренутке са тренинга својих такмичара; за клубове је то бесплатно, и верујемо да је лепа прилика да представе своје активности широј тениској публици. Захваљујемо Тениском савезу Београда на сарадњи и подршци! Телефон и мејл за слање материјала: 0638255296; redakcija@maliigraci.rs

 

Teniski savez Beograda novi logotip

 

Детаљније Јулске новости из београдских клубова 17.7.2019.

 

Деца из ТК Топако су претходне недеље имале много успеха на домаћим турнирима, и на међународном турниру 12. Тениске Наде:

 

 

Дрилов тениски камп у Београду овог јула води тренер Петар Душановић. Заинтересовани се могу јавити на телефон 060 4440017.

 

 

TK Classics са Новог Београда је поносан на успех свог члана Растка Кековића на турниру црвеног нивоа у ТК Младост у Панчеву:

 

 

Један диван дан за тенис у новобеоградском ТК Агримес:

 

 

Слика која у на најбољи начин илуструје дружење малих тенисера током 12. издања традиционалног турнира „Тениске Наде – Трофеј Београда“, одржаног у ТК Харон:

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

When it rains, everything is better with your #tennis friend ??? #friendship #friends #rain #belgrade #Serbia?? #tkharon #championsbowl #bidibadu #matejastefanovic #stefanpetrovic @petkovic.ivan @mateja_stefanovic

Објава коју дели Nenad Bukarica (@maliigraci) дана

 

Са такмичарима и члановима Премиум тениса ових дана је тренирао један од најперспективнијих светских тенисера Миомир Кецмановић:

 

 

Такмичар ТК Ђукић и вицешампион Србије Марко Топо освојио је са Стефаном Ивићем титулу у дублу на ITF турниру у Крфу, и његов клуб је поносан на њега:

 

 

У Тениској академији Типсаревић ове недеље се одржава хуманитарни турнир, који Академија организује заједно са UNICEF-ом и студентима FEFA факултета:

 

 

Београдски тениски клуб организује од 23. до 25. августа тениски викенд на Тари:

 

 

ТК Ушће организује школу тениса за најмлађе тенисере:

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Vojin I Nadja naši najmladji drugari ??? #tkusce #teniszadecu #novibeograd #tenis #bestoftheday #tenniskids?✅ #belgrade #tennisvibes #tennistime?

Објава коју дели Teniski klub Ušće (@t.k.usce) дана

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *