Novosti iz vojvođanskih klubova, Teniski savez Vojvodine, Vojvođanski teniski savez, VTS, TSV, Sajt o dečjem tenisu Mali igrači

Јулске новости из војвођанских клубова 11.7.2018.

Надајмо се да је право лето дошло и у Војводину после великих падавина крајем јуна и у првом делу јула; у Војводини током јула неће бити много турнира, али многи такмичари из Војводине успешно наступају на турнирима у Србији и у Европи, као и за репрезентацију Србије.

 

Сваког месеца објављиваћемо „Новости из војвођанских клубова“ у оквиру сарадње са Тениским савезом Војводине. Позивамо све клубове који су чланови Тениског савеза Војводине да са нашим читаоцима поделе слике, видео-записе и тренутке са тренинга својих такмичара; за клубове је то бесплатно, и верујемо да је лепа прилика да представе своје активности широј тениској публици. Захваљујемо Војвођанском тениском савезу на сарадњи и подршци!

Телефон и мејл за слање материјала: 0638255296; redakcija@maliigraci.rs

 

Детаљније Јулске новости из војвођанских клубова 11.7.2018.

 

Преносимо обавештење Војвођанског тениског савеза у вези са променом термина и места одигравања турнира зеленог нивоа крајем јула:

 

 

ТК Сајмиште из Новог Сада поносан је на своју чланицу Дуњу Марић, која је бриљирала на управо завршеном Летњем првенству Србије до 12 година у Београду, и освојила 2. место у синглу и прво место у дублу, заједно са Анђелијом Марковић:

 

 

На истом турниру изванредан успех постигао је Данијел Крстевски из ТК Ковачица – постао је вицешампион Србије и обезбедио место у репрезентацији Србије. Велики успех за ТК Ковачицу, честитамо!

 

 

Погледајте репортажу о најбољем тениском клубу у Војводини, суботичком ТК Спартак, коју смо снимили крајем јуна:

 

Такмичари ТК Галеб 1890 из Зрењанина који се такмиче на турнирима до 10 година постижу изврсне резултате из викенда у викенд. На слици су својим тренером Николом Мојсином:

 

 

Ево како једна од најбољих тенисерки панчевачког Динама Емилија Којчић ради кондицију у СЦ Миса у Панчеву са кондиционим тренером Небојшом Златковићем:

 

 

У просторијама новосадског ТК Internacional 5. јула је одржана едукација младих спортиста и љубитеља спорта у оквиру пројекта „Лоптицом до успеха“ о превенцији, очувању здравља и антидопингу у спорту. Едукацију је водио Дејан Марковић:

 

 

Такмичарска екипа ТК Принц из Томиславаца код Бачке Тополе:

 

Teniski klub Princ Tomislavci, Novosti iz vojvođanskih klubova, Teniski savez Vojvodine, Vojvođanski teniski savez, VTS, TSV, Sajt o dečjem tenisu Mali igrači

 

Мали играчи из ТК Sol 022 из Шида:

 

??

Објава коју дели Tk Sol (@teniskiklub_sol022_sid) дана

 

О значају спортских активностима код деце на фејсбуку је писао новосадски ТК Winner:

 

 

Новосадски ТК Меридиана позвао је све Новосађане да уживају у тенису на прелепим теренима овом клуба:

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *