Novosti iz vojvođanskih klubova, Teniski savez Vojvodine, Vojvođanski teniski savez, TSB, Sajt o dečjem tenisu Mali igrači

Јулске новости из војвођанских клубова 5.8.2019.

Јул је време одмора и летовања, али се у Војводини вредно такмичи и тренира…

 

Сваког месеца објављујемо „Новости из војвођанских клубова“ у оквиру сарадње са Тениским савезом Војводине. Позивамо све клубове који су чланови Тениског савеза Војводине да са нашим читаоцима поделе слике, видео-записе и тренутке са тренинга својих такмичара; за клубове је то бесплатно, и верујемо да је лепа прилика да представе своје активности широј тениској публици. Захваљујемо Војвођанском тениском савезу на сарадњи и подршци!

Телефон и мејл за слање материјала: 0638255296; redakcija@maliigraci.rs

Teniski savez Vojvodine logotip, Vojvođanski teniski savez logotip, VTS, TSV

 

Детаљније Јулске новости из војвођанских клубова 5.8.2019.

 

Први пут после 39 година отказан је традиционални турнир 1. категорије до 16 година у ТК Спартак у Суботици, „Чиков меморијал“, јер се укупно пријавило само 12 тенисера и тенисерки ☹

 

 

ТК Кикинда је поносна на одличан резултат свог члана Филипа Балинта на ETA U12 турниру MERIDIANA OPEN 2019 – 2. место на утешном турниру:

Filip Balint, TK Kikinda, Novosti iz vojvođanskih klubova, Teniski savez Vojvodine, Vojvođanski teniski savez, TSB, Sajt o dečjem tenisu Mali igrači
Филип Балинт са пехаром у ТК Меридиана

 

TK Сол 022 из Шида се похвалио успехом својих такмичара Михајла Ковљена и Михајла Ступића на турниру у Сремској Митровици:

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Mihajlo Kovljen osvojio 3.mesto glavnog turnira u Sremskoj Mitrovici i Mihajlo Stupic osvojio 3.mesto utesnog turnira #bravozanasedecake????️?️?️???

Објава коју дели Tk Sol (@teniskiklub_sol022_sid) дана

 

Живе активности овог јула у ТК Елита из Инђије:

 

 

Новосадски ТК Петар Мишић је поделио занимљив видео, на којем се види како 6. тенисер света, Грк Стефанос Циципас, овог јула тренира на Крфу, и на најбољи начин рекламира Грчку у свету и тенис у Грчкој:

 

 

Такмичари панчевачког ТК Динамо имали су много успеха током јула, а у овој објави клуб је поносан на успешан наступ Душице Поповски и Катарине Милошевић на Летњем првенству Србије до 12 година у Сомбору:

 

 

Чланови ТК Принц из Томиславаца уживају у ноћном тенису једне јулске вечери:

TK Princ Tomislavci, Novosti iz vojvođanskih klubova, Teniski savez Vojvodine, Vojvođanski teniski savez, TSB, Sajt o dečjem tenisu Mali igrači
Чланови ТК Принц из Томиславаца

 

Зрењанински ТК Галеб 1890 поделио је чланак портала listzrenjanin.com о новом прваку Србије до 14 година Зорану Лудошком, члану овог клуба:

 

 

Члан ТК Змај из Сремске Митровице Никола Ноковић добио је пехар за 1. место, којег је освојио на турниру у Новом Саду:

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *