Novosti iz beogradskih klubova, Teniski savez Beograda, TSB, Sajt o dečjem tenisu Mali igrači

Јунске новости из београдских клубова 26.6.2019.

После пролећа којег заправо није ни било, дошло је лето које је донело спарно време са обилним падавинама. Београдски клубови боре се већ неколико месеци са тешкоћама, али успевају да одрже неопходан ниво активности у погледу такмичарског и рекреативног тениса…

 

Сваког месеца објављујемо „Новости из београдских клубова“ у оквиру сарадње са Тениским савезом Београда. Позивамо све клубове који су чланови ТСБ да са нашим читаоцима поделе слике, видео-записе и тренутке са тренинга својих такмичара; за клубове је то бесплатно, и верујемо да је лепа прилика да представе своје активности широј тениској публици. Захваљујемо Тениском савезу Београда на сарадњи и подршци! Телефон и мејл за слање материјала: 0638255296; redakcija@maliigraci.rs

 

Teniski savez Beograda novi logotip

 

Детаљније Јунске новости из београдских клубова 26.6.2019.

 

 

У ТК Харон за десетак дана почиње 12. издање традиционалног турнира „Тениске Наде – Трофеј Београда“ до 9, 10, 11 и 13 година:

 

 

Деца из ТК Топако су 8 дана уживали и тренирали са својим тренерима у Бањи Врујци:

 

 

Члан Тениске академије Типсаревић и вицешампион Србије до 18 година Хамад Међедовић освојио је пре неколико дана ITF турнир 1. разреда у Берлину, и његова академија је поносна на њега:

 

 

Чланови Премиум тениса Јелена Гојковић, Клара Ваја и Марко Нешић постизали су изванредне резултате овог пролећа, па је њихов клуб обележио те успехе заједно са њиховим родитељима:

 

 

Такмичарка TK White Star Теодора Милић је освојила 3. место на Летњем првенству Србије до 14 година у ТК Партизан у Београду, и њен клуб је изузетно поносан на њен успех:

 

 

Чланови ТК Ђукић Петар Теодоровић и Марко Топо постигли су огроман успех пласманом у финале Летњег првенства Србије до 16 година у ТК Слобода у Чачку! Свака част за њих и за њихов клуб!

 

 

Занимљив чланак са најавом летњих активности у ТК Дрил објавио је портал www.detinjarije.com:

 

 

TK Privilege са Кошутњака постарао се да Првенство Београда за дечаке до 14 година буде одлично организовано, у прелепом окружењу пуном цвећа и дрвећа:

 

 

Тренерски тим ТК Ушће са Новог Београда вас очекује – Милош Комленовић и Александар Стевановић:

 

 

Атмосфера са једног тренинга у ТК Агримеса на Бежанијској коси:

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Divan dan za tenis????#tennis #tennisislife #tennisplayer #tennisschool #skolatenisa #tenisbeograd #tenisbezanija#tennisisfreedom ?? @shattmatt @gogoticandreas

Објава коју дели Tenis klub Agrimes (@tenisklubagrimes) дана

 

Тенисери из Кине у Академији Богдан Обрадовић:

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *