Sve je moguće, knjiga o mentalnoj pripremi igrača, Igor Šarić

Књига о менталној припреми играча „Све је могуће“ Игора Шарића у нашем веб-шопу

Књига „Све је могуће“ Игора Шарића је приручник за менталну припрему играча на свим нивоима. Аутор кроз своје искуство пише о темељним менталним квалитетима, о тренингу шампиона, о изазовима и проблемима у тренингу и мечу, као и о алтернативним методама које користе врхунски играчи.

 

Књигу можете купити у нашем веб-шопу по цени од 1.200 динара

 

Детаљније Књига о менталној припреми играча „Све је могуће“ Игора Шарића у нашем веб-шопу

 

Игор Шарић је рођен у Загребу 1967. године, био је Дејвис куп репрезентативац Југославије и Хрватске, вишеструки државни првак у јуниорској и сениорској конкуренцији, 15 година играо као професионални тенисер, најбољи ранг 218. место на ATP лист. Тренутно је тренер Дејвис куп репрезентације Хрватске уназад 5 година. Радио је с бројним играцима у професионалном тенису: Крајан, Карловић, Каранушић, Ћорић (top 100 ATP играчи), ментални тренинзи са Чилићем… Са Динаром Сафином (број 1 WTA), Мирјаном Лучић, Ивом Мајоли…

 

 

Председник ITF и директор турнира US Open David Haggerty је похвалио књигу као изузетно корисну за јуниоре и све оне који крећу у професионални тенис.

 

Више информација на www.igorsaric.com

 

„Игор је врхунски тениски стручњак, и још бољи човјек, са дугогодишњим играчким и тренерским искуством. Књига ме се јако дојмила јер приказује реалну страну тениских почетака и сву борбу, која је потребна тенисачима, који немају велику финанцијску потпору, да би остварили свој циљ. Неки дијелови књиге су врло емоционално утјецали на мене.“

Иво Карловић

 

Најбоље ствари настану када се споје теорија и пракса. Игор Шарић је у својој књизи „Све је могуће“ успио управо то. Књига одише практичним савјетима човјека који је као играч и тренер прошао пуно тога. Што је најбоље, ова књига вас не учи како ударити лоптицу, колико спина дати форхенду или када доћи на мрежу. Она вас учи ономе што је најтеже свладати, а то су властите емоције на терену. Како се понашати када вам је тешко, како када водите, како када вас боли… И због тога сваки тенисач који жели напредовати мора прочитати „Све је могуће“.

Борна Ћорић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *