Aleksandra Petrović, Milica Nišević, Mihailo Radosavljević, Ognjen Pavlović, Mirko Tadić, Kondicija u Premium tenisu, Premium tenis Beograd

Кондициони тренинг у Премиум тенису, 27.12.2018.

У четвртак 27. децембра 2018. смо присуствовали једном кондиционом тренингу у београдском Премиум тенису. Од почетка децембра па до пролећа део кондиционих тренинга у овом клубу се спроводи у трим кабинету у сали Слодес, која се налази недалеко од балона у ТК Вождовац, где тренирају такмичари Премиума.

Тренинг је водила кондициони тренер у Премиум тенису Александра Петровић, а вежбе су радили Михаило Радосављевић, Огњен Павловић, Мирко Тадић и тренер у клубу Милица Нишевић (занимљиво да и тренери у Премиум тенису раде кондиционе вежбе, да би могли на тренинзима да прате ритам такмичара, о чему смо већ писали).

 

Детаљније Кондициони тренинг у Премиум тенису, 27.12.2018.

 

 

Кондициони тренер у Премиум тенису Александра Петровић нам је рекла да је задовољна условима у фитнес-сали Слодеса, и да такмичари могу да одраде све вежбе, и делове са теговима и сегменте са кретњама, плиометрију, скокове, трчање, с обзиром да временски услови не дозвољавају да се то ради напољу. Александра Петровић је рекла да су последњих месец-два били посвећени јачању физичке припреме такмичара.

 

„Ја сам у принципу задовољна оним што смо урадили, што су показали и последњи турнири на којима су учествовали. Кад уђу у трећи сет, ја се уопште не бринем за њих; бринем се мало за „главу“, али физички сам 100% сигурни да ће моћи да издрже.“

Срећно члановима Премиум тениса на Дворанском првенству Србије до 18 година и на важним ITF турнирима који почетком године!

 

Aleksandra Petrović, Milica Nišević, Premium tenis Beograd
Новогодишња атмосфера у Премиум тенису: тренери овог клуба Милица Нишевић и Александра Петровић

 

Разговор водио уредник сајта Ненад Букарица

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *