Konkurs za stipendistu Premium tenisa, Premium tenis Beograd

Конкурс за стипендисту Премиум тениса

Тениска школа Премиум тенис из Београда расписује конкурс за пријем стипендиста, годиште 2005. и 2006, за девојчице и дечаке.

Стипендија обухвата комплетан план и програм за целу сезону, индивидуалне, групне и кондиционе тренинге, и организоване спаринге.

Уз пријаву је потребно доставити следеће информације:

  • Најбоље резултате у прошлој години – тренутни и најбољи ранг на листи ТСС,ТЕ
  • Клубове у којима је претходно тренирао/ла и тренере са којима је радио/ла
  • Успех у школи

Конкурс траје од 11.03.2019. до 01.04.2019. након чега ће бити одабран по један стипендиста у мушкој, као и у женској конкуренцији.

Пријаве слати на: premiumtennis@yahoo.com

Тел: +381 605553234 Срђан Јовановић, менаџер клуба

 

Детаљније Конкурс за стипендисту Премиум тениса

 

Премиум тенис већ стипендира четворо младих тенисера: Стефана Спасојевића (4 године је стипендиста; има 90 пехара; 6. на ранг-листи ТСС до 18 година), Огњена Павловића (стипендиста 4 године, 18. на ранг-листи ТСС до 18 година), Михаила Радосављевића (4. на ранг-листи ТСС до 18 година) и Теодору Вујичић (годину дана стипендиста; финалисткиња Дворанског првенства Србије до 18 година; 7. на ранг-листи ТСС до 18 година).

 

 

Премиум тенис је млад клуб који функционише као спортска породица, и због тога је поред услова наведених у конкурсу, битно да дете које конкурише за стипендисту буде узоран спортиста и да има добро спортско понашање, добру комуникацију са тренером и са друговима из клуба, као и да вредно ради на остварењу циљева договорених заједно са клубом. Премиум тенис је такмичарски клуб чија деца постижу одличне резултате и са успехом учествују на бројним турнирима у Србији и у иностранству. Клуб настоји да у оквиру својим могућности, својим такмичарима пружи што већи број сати квалитетног рада, тренинга, спаринга и кондионих тренинга.

 

Стипендисти Премиум тениса постаће један дечак и једна девојчица (годиште 2005. или 2006), а за њих ће клуб бесплатно обезбедити два тренинга дневно радним данима (преподне између 8 и 11 h, следи пауза за ручак и фитнес, па поподне други тренинг после 14 или 15 часова) и суботом један тренинг + кондиција. Наравно, договор о терминима биће направљен у зависности од школских обавеза детета.

 

Поред слања мејла на адресу premiumtennis@yahoo.com, сви родитељи могу позвати менаџера клуба Срђана Јовановића на број +381605553234 и питати све што их занима у вези са конкурсом, или доћи у клуб (Црнотравска 4, Вождовац, код ресторана „Сер Жил“) и попричати са њим сваког радног дана од 8 до 16 часова.

 

Позивамо родитеље деце из целе Србије и из Београда да се упознају са детаљима конкурса и да искористе прилику да њихово дете уз помоћ Премиум тениса оствари максималне резултате!

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *