Tijana Sretenović, Luka Kurtović, Petar Belošević, Anja Petković, Din Karahodža, Eleon Tennis Club U16 Nikozija Kipar, Tennis Europe Junior Tour

Куртовић, Сретеновић, Петковић и Белошевић одлични на ETA U16 Eleon Tennis Club на Кипру

Међународни турнир за девојке и младиће до 16 година Eleon Tennis Club одржава се од 27. октобра до 3. новембра 2018. године у главном граду Кипра Никозији (3. категорије), у оквиру Tennis Europe Junior Toura. Турнир се игра на 5 терена са шљаком, на отвореном.

 

Детаљније Куртовић, Сретеновић, Петковић и Белошевић одлични на ETA U16 Eleon Tennis Club на Кипру

 

?  2.11.18.  14.54 h

Српски тенисер Петар Белошевић је заједно са Чехом Филипом Аплтауером освојио титулу у дублу на турниру у Никозији, док су Ања Петковић и Тијана Сретеновић освојиле друго место у дублу. Честитамо!

Подсетимо, Лука Куртовић и Тијана Сретеновић су освојили треће место у синглу.

Петар Белошевић и Чех Филип Аплтауер су у финалу дубла победили мађарски пар Сомбатељи/Жиграи, који су им предали при вођству Петра и Филипа 1-0 у 1. сету.

Тијана и Ања су у финалу дубла изгубиле од руско-бугарског пара Касаткина/Велева 4-6 3-6, а занимљиво да су и у синглу обе изгубиле од тих девојчица.

 

 

 

?  1.11.18.  20.46 h

Српски тенисери Тијана Сретеновић и Лука Куртовић нажалост нису успели да уђу у финале сингла, док су Ања Петковић и Тијана Сретеновић ушле у финале дубла, као и Петар Белошевић са Чехом Аплтауером. Честитамо свима на одличном резултату!

Тијана је изгубила од Бугарке Викторије Велеве 2-6 3-6, док је Лука изгубио од Чеха Филипа Аплтауера 5-7 4-6.

Тијана и Ања су у полуфиналу дубла после велике борбе победиле Кипранке Марију Константину и Кристину Стилианидес 7-6(5) 4-6 10-6 и сутра ће у финалу играти против руско-бугарског пара Касаткина/Велева. Петар Белошевић и Чех Филип Аплтауер су у полуфиналу дубла победили белоруско-грчки пар Арутиуниан/Самартсидис 6-4 6-1, и сутра ће у финалу играти против мађарског пара Сомбатељи/Жиграи. Срећно!

 

?  31.10.18.  21.03 h

Српски тенисери Тијана Сретеновић и Лука Куртовић пласирали су се данас у полуфинале сингла, док су Ања Петковић и Тијана Сретеновић ушле у полуфинале дубла, као и Петар Белошевић са Чехом Аплтауером. Честитамо!

Ања Петковић и Петар Белошевић су нажалост данас изгубили у четвртфиналу сингла.

Лука Куртовић је у четвртфиналу победио 1. носиоца, Пољака Олафа Пјецковског 6-4 7-6(5), док је Тијана Сретеновић (3. носитељка) савладала Украјинку Дарију Јесипчук 6-1 6-4. Тијана ће у полуфиналу сутра играти против Бугарке Викторије Велеве, а Лука против Чеха Филипа Аплтауера, 4. носиоца. Срећно!

Петар Белошевић (8. носилац) је у четвртфиналу изгубио од 3. носиоца, Кипранина Фотоса Потиадеса 1-6 1-6, док је Ања Петковић (6. носитељка) изгубила од 4. носитељке, Рускиње Алене Касаткине 2-6 1-6.

Тијана и Ања су у четвртфиналу дубла победиле кипарски пар Јоану/Комодрому 6-1 6-2, и у полуфиналу ће играти против још две Кипранке – Марије Константину и Кристине Стилианидес. Петар Белошевић и Чех Филип Аплтауер су у четвртфиналу без борбе победили српског тенисера Алексу Мишића и Кипранина Дариуса Ефтекара, док су Лука Куртовић и Немац босанског порекла Дин Карахоџа изгубили од мађарског пара Сомбатељи/Жиграи 2-6 2-5 (предаја).

Српски тенисер Алекса Мишић изгубио је у 1. колу сингла од Чеха Аплтауера.

 

 

Резултати до полуфинала, девојке:

Eleon Tennis Club U16 Nikozija Kipar, Tennis Europe Junior Tour

 

Резултати до полуфинала, младићи:

Eleon Tennis Club U16 Nikozija Kipar, Tennis Europe Junior Tour

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *