Dejan Vukojičić, TK Kolonija, David Judin, TK Gazela, Kvalifikacije za Ekipno prvenstvo Srbije do 14 godina

Квалификације за Екипно првенство Србије до 14 година, 28-31.5.19.

Квалификациони турнири за Екипно првенство Србије за дечаке и девојчице до 14 година одиграни су од 28. до 31. маја 2019. године у сва четири региона Србије, а најбољих 8 екипа су се квалификовале за финални турнир, који ће бити одржан од 5. до 7. септембра 2019. Екипно првенство Србије одиграно је у организацији Тениског савеза Србије, а директор екипних такмичења је Стефан Чукић.

Укупно је пријављено рекордних 40 екипа!

Такмичења се одржавају у следећим клубовима:

Тениски савез Војводине: ТК Спартак

Тениски савез Београда: TK Црвена звезда – дечаци, TЦ Новак – девојчице

Тениски савез Источне Србије: ТК ТАЖ

Тениски савез Западне Србије и Шумадије: ТК Слобода Чачак

 

Детаљније Квалификације за Екипно првенство Србије до 14 година, 28-31.5.19.

 

Bidi Badu Sportska odeća Bidi Badu, teniska odeća Bidi Badu, Bidi Badu Play Wild, Teniski klub Haron
Биди Баду спортску одећу можете купити у нашем веб-шопу!

Одећу можете испробати у Haron Show Room-у!

 

Прошлогодишњи прваци Србије до 14 година су девојчице из ТК ТАЖ (Ниш) и дечаци из ТК Стари Град (Шабац), док су вицешампиони Србије су девојчице из ТК Дрил (Београд) и дечаци из ТК ТАЖ (Ниш).

 

Сви мечеви се рачунају за ранг-листу Тениског савеза Србије. Формат једног екипног меча је три сингл и један дубл меч. Минималан број чланова једне екипе је 3 (три) играча.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Puno ekipa, puno dobrog tenisa. Ekipno takmičenje do 14 godina. #ekipnaatss #teniskisavezsrbije #srbija #tenis ???

Објава коју дели Ekipna Takmicenja TSS (@ekipnaatss) дана

 

 

 

РЕГИОН ВОЈВОДИНЕ

Квалификациони турнир за регион Војводине се игра у ТК Спартак у Суботици.

1.6.19.  10.24 h

Победници квалификационог турнира за регион Војводине су девојчице из ТК Динамо из Панчева и дечаци из TA Elite из Новог Сада. Честитамо!

У финалу дечака ТА Elite је победио тим ТК Спартак 3-1, а у узбудљивом финалу девојчица тим ТК Динамо из Панчева (Поповски, Крајчески, Димитриевски) је победио екипу ТК ЖАК из Сомбора (Тодоровић, Крсмановић, Писар) 3-1.

У полуфиналу дечака је тим ТК Спартак победио екипу ТК Војводина 2-2(5-4 у сетовима), док је TA Elite из Новог Сада победио екипу ТК Кикинде (још не знамо резултат), тако да ће сутра у финалу играти ТК Спартак и TA Elite.

Екипа ТК Кикинде (Борбељ, Ћирић, Пекаревић) је у мечу 1. кола победила тим ТК Динамо из Панчева (Стојковић, Вулић, Бубњевић) 4-0.

 

 

Код девојчица је ТК ЖАК из Сомбора победио ТК Спартак 3-1, и играће у финалу против ТК Динамо из Панчева.

 

1.6.19.  10.24 h

Коначни резултати, Војводина, девојчице:

 

Коначни резултати, Војводина, дечаци:

 

РЕГИОН БЕОГРАДА

Квалификациони турнир дечака игра се у ТК Црвена звезда, док девојчице играју у TЦ Новак.

31.5.19.  16.17 h

Победници квалификационог турнира за регион Београда су девојчице из ТК Ђукић и дечаци из ТК Газела. Честитамо!

Девојчице из ТК Ђукић су у финалу победиле екипу TK White Star 3-1, док су дечаци из ТК Газела у финалу савладали ТК Црвена звезда 4-0. Екипи с Новог Београда се придружио и најбољи играч, Вук Рађеновић, који се вратио из Бугарске.

После победе екипе ТК Ђукић у дублу и повреде једне играчице TK White Star, клуб са Бањице је предао два меча у синглу. После тога је одигран један меч у синглу. ТК Ђукић је тако поновио успех од пре 2 недеље, када су његови такмичари победили на квалификационом турниру за регион Београда до 18 година.

 

 

31.5.19.  07.25 h

У финалу дечака ће у петак у 10 часова играти ТК Црвена звезда 0Екипа ТК Црвена звезда (Цветковић, Новак Стокановић, Вукомановић) је победила ТК Дрил (Ћертић, Стојчић, Вулетић) 4-0, док је ТК Газела савладала екипу ТК Колонија (Николић, Даскаловић, Лулић) због бољег сет-количника, а резултат је био 2-2.

У финалу девојчица у петак у 10 часова ће играти ТК Ђукић и TK White Star. Девојчице из ТК Ђукић су победиле ТК Дрил 3-0, док су девојчице из TK White Star савладале екипу ТК Харон 3-1.

 

 

29.5.19.  21.37 h

Код дечака, у ТК Црвена звезда данас у одиграна два меча 2. кола: ТК Газела је победио 3-1, а ТК Дрил је победио Рекет клуб 4-0.

Код девојчица у ТЦ Новак је данас ТК Харон победио ТК Classics 3-1.

Полуфинале се у обе конкуренције игра у четвртак, а финале у петак.

 

31.5.19.  16.17 h

Коначни резултати ТСБ, девојчице:

 

Коначни резултати ТСБ, дечаци:

 

 

 

 

 

РЕГИОН ИСТОЧНЕ СРБИЈЕ

Квалификациони турнир за регион источне Србије почиње у четвртак у Тениској академији Живковић у Нишу.

1.6.19.  10.24 h

Победници кваликационог турнира за регион источне Србије су девојчице из ТА Живковић из Ниша и дечаци из ТК Костић из Ниша. Честитамо!

Девојчице из ТК ТАЖ (Стоиљковић, Крстић, Цветковић, Митић) су у финалу победиле екипу ТК Ас Тимок (Серјевић, Петровић и још једна девојчица) 4-0, а дечаци из ТК Костић су у финалу савладали тим ТК ТАЖ 4-0.

 

 

1.6.19.  10.24 h

Коначни резултати ТСИС, девојчице:

 

Коначни резултати ТСИС, дечаци:

 

РЕГИОН ШУМАДИЈЕ И ЗАПАДНЕ СРБИЈЕ

Квалификациони турнир за регион Шумадије и западне Србије почиње у четвртак у ТК Слобода у Чачку. Такмиче се само дечаци.

31.5.19.  12.56 h

Победници кваликационог турнира за регион Шумадије и западне Србије су прошлогодишњи победници, ТК Стари град из Шапца (Димитријевић Лазар, Марковић Саша, Димитријевић Матеја).

Они су у финалу победили екипу ТК Слобода из Чачка (Чопић Андрија, Чопић Павле, Радојичић) 3-1.

 

Lazar Dimitrijević, Saša Marković, Mateja Dimitrijević, Andrija Čopić, Milan Radojičić, Pavle Čopić, Kvalifikacije za Ekipno prvenstvo Srbije do 14 godina
Тимови ТК Слобода из Чачка и ТК Стари град из Шапца

 

 

30.5.19.  18.10 h

У финалу ће играти прошлогодишњи победници, Стари град из Шапца, и ТК Слобода из Чачка (Чопић Андрија, Чопић Павле, Радојичић), која је данас победила ТК Tenis Point (Чакаревић, Чојбашић, Комненовић) 3-1.

 

 

31.5.19.  12.56 h

Коначни резултати ТСШиЗС, дечаци:

 

 

Осим погодности за клубове (које се огледају у финансијској помоћи око учешћа, смештаја и исхране такмичара, као и у приоритету за клубове који учествују у екипним такмичењима приликом кандидатуре за организацију летњих турнира из календара ТСС и региона), Тениски савез Србије ће најуспешнијим такмичарима доделити:

 

  • Најуспешнијем учеснику на табли 1 до 14 година, Wild Card за турнире из календара Tennis Europe до 14 или 16 година за главни турнир (који се одржавају у Србији)*
  • Најуспешнијем учеснику на табли 1 до 18 година, Wild Card за турнире из календара ITF Juniors до 18 година за главни турнир или Wild Card за турнире из календара ITF Pro Circuit (који се одржавају у Србији)*
  • Најуспешнијем учеснику на табли 2 до 14 година, Wild Card за наредно Дворанско првенство Србије или турнир из календара ТСС, 1. категорије у свом или старијем узрасту*
  • Најуспешнијем учеснику на табли 2 до 18 година, Wild Card за наредно Дворанско првенство Србије или турнир из календара ТСС, 1. категорије у свом или старијем узрасту*
  • Све победе на екипном такмичењу (без обзира на таблу) се бодују за ранг-листу ТСС и важе 365 дана, са могућношћу преношења у старију узрасну категорију

 

*Такмичарски одбор ТСС ће прецизније одредити критеријум „најуспешнијег учесника“ до пре почетка такмичења.

 

Клубови који буду учествовали у екипном такмичењу имаће приоритет приликом кандидатуре за организацију летњих турнира из календара ТСС и региона.

Сви клубови који су организатори турнира из календара Tennis Europe или ITF су у обавези да учествују на бар једном екипном такмичењу у календарској години (изузетак су клубови који организују турнире из календара ITF Pro Circuit).

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *