Otvoreno prvenstvo Doboja za dečake i devojčice do 10 godina, Teniski klub doboj

Лана Петковић и Иан Болобан победници ОП Добоја до 10 година у ТК Добој

У организацији Тениског клуба Добој одржано је Отворено Првенство Добоја у тенису за играче до 10 година, на којем је учествовало чак 53 такмичара и такмичарки. Турнир је из календара такмичења Тениског савеза БИХ, који се од овог лета поново игра на територији оба ентитета и бодује за заједничку листу. Домаћин је за све учеснике обезбедио мајице, роштиљ и сокиће.

 

Победници турнира су Лана Петковић (ТК ЗТЦ Бања Врућица Теслић) и Иан Болобан (ТК Борац Бањалука). Честитамо!

Друго место су освојили Марина Кнежевић (ТК Младост Бањалука) и Јустин Илић (ТК Мостар Мостар), а треће Карла Бакалар (ТК Међугорје Међугорје), Даниел Хаган (ТК Искра Тин Сарајево) и Елдар Кулбеговић (ТК Младост Зеница).

 

Otvoreno prvenstvo Doboja za dečake i devojčice do 10 godina, Teniski klub doboj
Слика: www.dobojski.info

Детаљније Лана Петковић и Иан Болобан победници ОП Добоја до 10 година у ТК Добој


Како Тениски клуб Добој слови за једног од најбољих организатота турнира у земљи, тако је и одзив играча у тој веома важној старосној категорији за будућност тениса био одличан (што је домаћин и очекивао), јер играчи и родитељи сада већ знају у како добру тениску средину долазе.

Традиционално, организатор је обезбједио турнирску мајицу за све учеснике као и роштиљ и сокић те дипломе, медаље и пехаре за све успјешне такмичаре како у главном тако и у утјешном турниру и овога пута смо добили све похвале за организацију турнира. Окупили смо 53 играча у обе категорије, а интересантно је и да се турнир одржавао за вријеме 11. међународног тениског „ITF DOBOJ OPEN 2017“ турнира, тако да су дјеца и родитељи имали прилику да погледају и полуфиналне мечеве са овог турнираказао је за Добојски Инфо Драган Драгичевић, секретар ТК Добој и директор „Добој ОПЕН 2017“ турнира.

 

Нажалост, домаћи играчи Никша Смиљанић, Гордан Шукурма, Филип Јевтић, Димитрије Пејић и Саша Миздрак нису имали среће у самим завршницама мечева, али од њих се у ближој будућности очекују сјајни резултати, рекао је на крају Драгичевић.

 

Извор:

www.dobojski.info

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *