Lea Rupnjak, Petar Teodorović, Filip Mandović, Oliver Sabo Rac, Luka Rupnjak, Krsta Petrović, Nikola Četnik, Pécs Junior Tennis Cup U14, Tennis Europe Junior Tour, Pečuj, Hungary, Mađarska

Оливер Сабо Рац у полуфиналу Pécs Junior Tennis Cup ТЕ U14 у Печују

Међународни турнир 2. категорије за девојчице и дечаке до 14 година Pécs Junior Tennis Cup игра се од 20. до 27. маја 2017. године у Печују у Мађарској, у оквиру Tennis Europe Junior Toura. Турнир се игра на 10 шљакастих терена.

 

 

⌚ 26.5.17.  17.47 h

Српски тенисер Оливер Сабо Рац нажалост није успео да уђе у финале турнира у Печују, пошто је данас у полуфиналу изгубио од Мађара Петера Калочаја 2-6 5-7.

 

 

⌚ 25.5.17.  20.03 h

Од четворо српских тенисера, само се Оливер Сабо Рац данас пласирао у полуфинале турнира. Честитамо Оливере!

Оливер, који је 2. носилац, је у четвртфиналу победио Украјинца Дмитрија Јерохина 7-5 6-2, и сутра ће у полуфиналу играти против 4. носиоца, Мађара Петара Калочаја.

Петар Теодоровић је после велике борбе изгубио од Мађара Петера Калочаја 2-6 7-6(2) 3-6, а Леа Рупњак и Филип Мандовић нису могли да пруже максимум против врло јаких противника због повреда – Леу је мучила повреда ноге, а Филипа скочни зглоб. Филип је изгубио од 1. носиоца, Украјинца Германа Самофалова 3-6 3-6, а Леа од 1. носитељке, Словакиње Саре Сушанкове 2-6 4-6.

Оливер Сабо Рац и Филип Мандовић су у полуфиналу дубла изгубили од Мађара Сомбатхељија и Зиграја 5-7 7-6(2) 9-11.

 

 

 

⌚ 24.5.17.  20.23 h

Четворо српских тенисера, Леа Рупњак, Филип Мандовић, Петар Теодоровић и Оливер Сабо Рац остварили су данас одличан резултат пласманом у четвртфинале турнира. Честитамо!

Леа Рупњак је у 3. колу победила Словакињу Мириам Гондорову 6-1 6-4, и сутра ће у четвртфиналу играти против 1. носитељке, још једне Словакиње Сара Сушанкове. Филип Мандовић, 5. носилац, је у 3. колу победио Словака Алфреда Алмашија 6-0 7-6(3), а сутра ће играти против Украјинца Германа Самофалова, 1. носиоца и победница пре неколико дана завршеног V Memorijala Jovana Kukarasa у Суботици.

Петар Теодоровић је у Печују 9. носилац, и у 3. колу је победио 6. носиоца Словака Радована Михалика 7-6(4) 6-1. Сутра ће у 1/4 играти против 4. носиоца, Мађара Петера Калочаја. Првак Србије Оливер Сабо Рац је у 3. колу победио Мађара Атилу Бороша 6-4 5-7 6-1, а у четвртфиналу ће играти против 7. носиоца, Украјинца Дмитрија Јерохина.

 

Високи момци из Суботице Оливер Сабо Рац и Филип Мандовић оправдали су епитет других носилаца у дублу, и пласирали су се у полуфинале, где ће сутра играти против Мађара Сомбатхељија и Зиграја.

 

Српкиња Јована Цветковић је данас у 3. колу изгубила од Словакиње Анике Јаскове 0-6 0-6, Ива Шепа је у 2. колу изгубила од Мађарице Николет Пушкаш 4-6 2-6. Крста Петровић је у 2. колу изгубио од 3. носиоца, одличног Словака Филипа Зилкаја 2-6 6-0 3-6, а Лука Рупњак је у 1. колу изгубио од Мађара Ноела Пала 2-6 3-6.

 

Детаљније Оливер Сабо Рац у полуфиналу Pécs Junior Tennis Cup ТЕ U14 у Печују

Lea Rupnjak, Petar Teodorović, Filip Mandović, Oliver Sabo Rac, Luka Rupnjak, Krsta Petrović, Nikola Četnik, Pécs Junior Tennis Cup U14, Tennis Europe Junior Tour, Pečuj, Hungary, Mađarska
Српска експедиција у Печују: Филип Мандовић, Оливер Сабо Рац, Лука Рупњак, Леа Рупњак, Петар Теодоровић, Крста Петровић и тренер Никола Четник

 

 

Резултати до четвртфинала, дечаци:

 

Pécs Junior Tennis Cup U14, Tennis Europe Junior Tour, Pečuj, Hungary, Mađarska

 

Резултати до четвртфинала, девојчице:

 

Pécs Junior Tennis Cup U14, Tennis Europe Junior Tour, Pečuj, Hungary, Mađarska

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *