Vilma Markovska, Turnir crvenog nivoa Igram, učim, sakupljam, Dečiji svet tenisa, Teniski klub Banjica Beograd

Лепа атмосфера на турниру „Играм, учим, сакупљам…“ Дечијег света тениса у београдском ТК Бањица

У недељу 17. септембра 2017. године у ТК Бањица је одигран турнир црвеног нивоа „Играм, учим, сакупљам…“ по програму Tennis 10S, у организацији Дечијег света тениса, члана удружења Свет тениса.

 

Као и на свим досадашњим турнирима, и на овом су се деца надметала у пријатном амбијенту клуба на Бањици, понеки од њих су стицали прва искуства на једном тениском мечу, а наравно све је протекло у дружењу и фер атмосфери. На турниру су учествовала деца из више београдских клубова и школа тениса: Рекет клуб (тренери Маја Тошић и Григорије Брковић), ТК Партизан (тетка Зага), Машина школа тениса, Школица тениса Смајли (тренер Роби), тренер Дејан Газивода са својом децом, и наравно школа тениса Дечијег света тениса, која ради у ТК Бањица. Учесници турнира су добили дипломе и друге лепе награде.

Турнир је због кише која је падала претходне недеље, завршен у недељу 24. септембра, а највише поена у златној групи и пехар је освојио Лазар Кастратовић. Друго место по броју поена је освојио Виктор Вишнић, а треће Матеја Јотић.

Детаљније Лепа атмосфера на турниру „Играм, учим, сакупљам…“ Дечијег света тениса у београдском ТК Бањица

 

Turnir crvenog nivoa Igram, učim, sakupljam, Dečiji svet tenisa, Teniski klub Banjica Beograd

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *