Lepe vesti iz Teniske akademije Tipsarević, Janko Tipsarević, Teniska akademija Tipsarević, Tipsarevic Tennis Academy

Лепе вести из Тениске академије Типсаревић

Један од најбољих српских тенисера и оснивач Тениске академије Типсаревић Јанко Типсаревић је у четвртак 27. јуна 2019. године на свом инстаграм профилу објавио лепе вести својим пратиоцима: Тениска академија Типсаревић ће постати међународна франшиза, и до краја ове године ће отворити своје подружнице у неколико земаља широм света: једну у централној Америци, једну у Европи и једну или две у Азији.

Јанко Типсаревић још увек не може да саопшти све детаље јер још увек нису потписани званични уговори, али је изјавио да је изузетно задовољан и поносан што се остварује његов циљ, о којем је дуго маштао. То ће бити велики пројекат за који ће бити потребна велика енергија и доста времена, и Јанко је обећао да ће своје пратиоце обавестити чим уговори буду потписани.

Честитамо Јанку и читавом тиму Академије Типсаревић на овом великом подухвату, и желимо им да остваре све што су планирали, а то ће представљати и велики  допринос развоју српског тениса!

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@tipsarevictennisacademy

Објава коју дели Janko Tipsarevic (@tipsarevicjanko) дана

 

Детаљније Лепе вести из Тениске академије Типсаревић

 

 

Deca iz Rusije na kampu u Teniskoj akademiji Tipsarević, Teniska akademija Tipsarević Beograd, Tipsarevic Academy Belgrade, Tennis Ural Ekaterinburg Russia

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *