Play Great letnji teniski kamp 2019, Kamp Dejana Vukojičića na Zlatiboru, Dejan Vukojičić

ЛЕТЊИ ТЕНИСКИ КАМП PLAY GREAT

2-16. август 2019.

 

www.playgreat.net

 

Осети живот професионалних тенисера. Препознај снагу свога карактера, страст и упознај своју истрајност на путу узвишености. Изгради ШАМПИОНСКИ КАРАКТЕР и достигни успех.

 

О КАМПУ

 

Play Great летњи тениски камп постоји од 2002. године. Можемо се похвалити да су кроз камп пролазили играчи различитих нација и различитих нивоа играња. Са нама су тренирали и усавршавали се најбољи јуниори света на свом путу достизања успеха.

Тачно 90% кампера постизало је своје најбоље тениске резултате после тренирања и боравка у кампу. Своје најбоље резултате постизали су после друге недеље од завршетка кампа.

Сви тенисери у кампу имају 1.209.600 секунди спортске и тениске едукације, упознавања нових другара, дружења, 64.800 прилика да унапреде своје вештине, доживе нова искуства, спознају себе.

 

Play Great letnji teniski kamp 2019, Kamp Dejana Vukojičića na Zlatiboru, Dejan Vukojičić

 

МЕСТО ГДЕ СЕ СТВАРАЈУ ПРИЈАТЕЉСТВА

У природу људи јесте да су повезани и да имају свој мали свет. Наш тениски камп јесте мали свет у коме се скупљају деца са свих страна света. Са својом разноликошћу култура сви полазници доносе интернационални дух и обогаћују једни друге. Наш камп усмеравамо не само у правцу тениса већ препознавања квалитетних разноликости која постоје на нашој планети.

 

Детаљније ЛЕТЊИ ТЕНИСКИ КАМП PLAY GREAT

 

СРБИЈА земља спорта

Play Great letnji teniski kamp 2019, Kamp Dejana Vukojičića na Zlatiboru, Dejan Vukojičić

Србија је земља великих спортских постигнућа. Ми смо земља спорта и снажне спортксе културе. Постигнућа наших спортиста испричана су најлепшим херојским причама. Приче о малој земљи великих спортиста шире се светом.

Тениски успех наших тенисера поставио нас је на сам врх тениског света. Наши играчи освојили су Дејвис куп и играли финале Fed Cup-a. Наши тенисери у последње две деценије срушили су многе рекорде и даље настављају са тим. Иза успеха српског тениса стоји тајна прича и ми смо коначно спремни да вам је пренесемо.

Придружи нам се и сазнај тајну.

 

 

ЗАШТО ЛЕТЊИ ТЕНИСКИ КАМП

Лето, одласци на море јесу право место за одмор од дуге и напорне такмичарске и школске сезоне. Но, после одмора треба припремити тело и ући у игру за наредне тениске и школске изазове.

Наш тениски камп је управо место где припремамо играче и децу за наставак такмичења и успостављања рутина. После заслужених одмора тело и ум треба припремити за предстојеће животне изазове, како тениске тако и животне.

 

ПРОГРАМ

 

Разноврсност програма у кампу омогућује детету да спремно дочека наставак сезоне. Рад на тениском терену, ван терена у природним лепотама Златибора, креира разноврсност активности неопходних за достизање форме.

Спортски режим живота омогућује деци да крену повратак у своје животне рутине. Да се успостави животна дисциплина која ће им омогућити да наставе са редовним активностима када се врате кући.

 

Камп је креиран за играче узраста 6 до 18 година. Програм кампа представља концепт програма PLAY GREAT-a, а то је путовање кроз тенис од дечијег, преко јуниорског до професионалног тениса. Камп је намењен за све нивое играча и пружа могућност да играчи препознају свој потеницијал који нису неговали у прошлости.

 

Play Great letnji teniski kamp 2019, Kamp Dejana Vukojičića na Zlatiboru, Dejan Vukojičić

 

Без обзира у који програм се играч прикључује, сви играчи биће део јединственог програма. Наша филозофија рада на првом месту ставља особу, затим спортисту и тениског играча. Идући овим редоследом развоја успевамо да омогућимо сваком играчу да развије свој тенис до савршенства.

 

Камп који развија шампионе: Од ове године стартујемо са једниственим програмом развоја тенисера. Програм је створен на бази успеха и резултата који смо постигли као и науке и знања које наука доноси. На овај начин створили смо окружење и програм који ствара ШАМПИОНЕ.

 

Play Great letnji teniski kamp 2019, Kamp Dejana Vukojičića na Zlatiboru, Dejan Vukojičić

 

ПРОГРАМ КАМПА

 

РАЗВОЈ КАРАКТЕРНИХ ОСОБИНА ШАМПИОНА – захваљујући науци и искуству створили смо јединствени програм на свету који развија код деце све карактерне особине неопходне за постизање успеха у тенису и животу. Ово је апсолутно нови програм и помак у тениском развоју играча. Ми смо једини који га спроводимо и захваљујући њему предњачимо у достизању успеха.

 

РАЗВОЈ МЕНТАЛНЕ СНАГЕ ИГРАЧА – Тенис је ментална игра 95 % и ми смо разумели и сазнали које то вештине играч треба да савлада да би достигао успех. Развој природног и неусиљеног понашања на терену је правац ка успеху. Кроз овај део програма развијамо МОЗАК играча – природно понашање, концетрација и СРЦЕ играча – страст, мотивацију, такмичарски дух. Капацитет да се пребаци на одговарајући ментални мод је вештина коју ће играч такође развијати кроз наш програм.

 

Play Great letnji teniski kamp 2019, Kamp Dejana Vukojičića na Zlatiboru, Dejan Vukojičić

 

РАЗВОЈЕ ТАКТИКЕ И ТЕХНИКЕ – Решавање проблема и доношење одлука заправо постављају играча изнад својих противника повећавајући му интелигенцију. Играчи својом интелигенцијом треба да се разликују и на терену износе идеје којима ће надмудрити противника. Помажемо играчима да схвате саму срж игре и да разумеју каквим тактичким одлукама могу доћи до успеха. Техника је само алат за решавање тактичких ситуација. Тако и помажемо нашим играчима да је разумеју и убрзају процес развоја.

 

РАЗВОЈ МОТОРИЧКИХ И ФИЗИЧКИХ ВЕШТИНА – врхунски припремљен спортиста може да оствари све што пожели. Уз разноврсан телесни развој границама нема краја. Свакодневни рад на овим вештинама за кратко време уводи играча у врхунску форму.

 

Кроз два тениска тренинга у трајању од 90 минута сваки и два тренинга за развој моторичких и физичких вештина у трајању од 60 минута сваки дан, довешћемо играча да на сваком тренингу ради на својим максималним способностима.

 

На крају кампа сви играчи добијају писани извештај за све области развоја, као и даље смернице за развој свих набројаних вештина.

 

Основна два програма јесу:

Evolution Kids Tennis програм за дечаке и девојчице узраста до 10 година.

Junior tenis програм за играче узраста 11 до 18 година.

 

Play Great letnji teniski kamp 2019, Kamp Dejana Vukojičića na Zlatiboru, Dejan Vukojičić

 

АКТИВНОСТИ

 

Наш камп није само тенис. Веома смо поносни на активности у кампу. Ми отварамо прозор у свет свим нашим играчи упознавајући их са светом у коме живе.

Две интересантне вечери упознају све Вас са светом у коме живимо и упознају Вас са нашом дивном земљом Србијом, доводећи Свет и Србију право у ваше срце.

 

УПОЗНАЈ СВЕТ је вече где нас начи играчи из различитог дела света упознају са обичајима, културом и историјом земје из које долазе. То вече за вечеру служимо храну земље која је презентована.

 

УПОЗНАЈ СРБИЈУ је вече где нас наши играчи упознају са обичајима, фолклором и историјом дела Србије из кога долазе.  За вечеру служимо храну из дела Србије који је презентован.

 

ФУДБАЛСКИ ДЕРБИ чувена фудбалска утакмица играча против тренера и родитеља.

ВЕЧЕ ЗЛАТИБОРА када играчи, родитељи и тренери обилазе град и упознају се са културом и овим турискичким драгуљом.

 

БИОСКОП када уз кокице уживамо у филмовима. Вече које се не пропушта.

 

КВИЗ ТИМОВА играчи подељени у тимове проверавају своје знање из историје и правила тениса.

 

Play Great letnji teniski kamp 2019, Kamp Dejana Vukojičića na Zlatiboru, Dejan Vukojičić

 

ЗДРАВЉЕ И БОРАВАК НА ВИСИНИ

Спорт у комбинацији са боравком на планини прија свима, како одраслим тако и деци. Идеална надморска висина која прија организму је од 1.000 до 1.500 метара.

Тенис у комбинацији са чистим ваздухом, чистом водом и  здравом храном побољшава крвну слику, рад плућа и срца, јача имунитет. На имунитет нарочито повољно утиче ваздух, али и сунце јер је на планинама значајно већа количина инфрацрвених зрака, а у горама су лековити чак и ветрови. Боравак на надморској висини до 1.000 метара не захтевају неку посебну адаптацију, јер су осцилације у количини кисеоника мале и не захтевају додатно ангажовање унутрашњег механизма за прилагођавање.

 

ЗЛАТИБОР

Планински ваздух је чистији од овог у градовима, без смога и мање је влажан. Сув ваздух је лакши за дисање, а незнатно већа количина угљен-моноксида, која је за организам значајна, заправо је та која тера организам да дишемо дубоко и брзо и да осећамо тај чист ваздух у плућима. Удисање овог ваздуха такође помаже да се из тела избаце отрови.

Планински ваздух одговара и особама које су алергичне. Сваки дан проведен на чистом ваздуху је добит за организам. Идеално је остати 15 дана.

 

СВЕ О ЗЛАТИБОРУ

Златибор, по свему тренутно, најактуелнија и најатрактивнија планина у Србији, тај атрибут је понела због много чега што је таквом промовише у нашој земљи, Европи, па и шире, што је приметно по разноврсности језика посетилаца који се на Златибору могу чути и видети. Блага, сунчана, лета, благе сунчане зиме, прелепа пролећа и топла јесен, разлог су туристичким посетама током целе године.

Златибор је лековита бања, спортски центар, скијалиште, центар културних дешавања и окупљања људи са свих страна. Бројна излетишта, повезаност са свим околним туристичким дестинацијама, Дрвенград, Шарганска осмица, Вишеград, Тара, Дринска регата, Торник, су више него довољан разлог да се изабере боравак и одмор на овој величанственој планини!

Златибору је тешко одолети, јер свако ко је икада дошао, и осетио ветрове топле и мирисне пожелео је да буде соко, врабац, голуб или било која птица која испод неба, крилима закриљује и оком обухвата лепоту падина, које се при заласку сунца у меким затонима купају у папрати и дрхте у гранама брезових шума! Шарена села, украшена воћњацима и ливадама одјекују песмом косача и позивају једно друго, на заједничко јутрење и захвалност творцу свега!

Много чега има на Златибору и у његовој околини што би души пријало, што би је одморило и опоравило од силних рана задобијених у животним борбама!

Уобичајено, посећују се излетишта, али ко хоће и сам да хода и упознаје ову планину пуну духа и лепоте, може се попети на Торник у чијем подножју лежи кристално језеро слатке воде, може се упутити на брдо Чигота са кога се виде врхови босанских планина, могу планинарити кроз шуме и низ брзе планинске реке.

 

СМЕШТАЈ

 

Свим играчима обезбеђен је смештај. Играчи ће бити смештени у трокреветне, четворокреветне собе и апартмане.

 

ПРЕВОЗ

 

У оквиру смештаја обезбеђени су и редовни оброци (доручак, ручак и вечера) где ће се служити јела из националне српске кухиње.

 

 

За све играче који су заинтересовани бице обезбеђен превоз 2. августа из Београда ка Златибору, као и повратак са Златибора 16. августа. Сви заинтересовани за превоз морају да нагласе да желе да користе организовани превоз.

 

ДАТУМ ОДРЖАВАЊА КАМПА ОД 2. ДО 16. АВГУСТА

ИГРАЧИ МОГУ ДА ПРОВЕДУ КОМПЛЕТНО ТРАЈАЊЕ КАМПА ИЛИ ЈЕДНУ НЕДЕЉУ

 

ИНФО

 

КОМПЛЕТАН КАМП                               2-16. АВГУСТА

I СМЕНА                                                  2- 9. АВГУСТА

II СМЕНА                                                 9-16. АВГУСТА

 

КОНТАКТ

 

ДЕЈАН ВУКОЈИЧИЋ

 

063 7 555 006

vukojicicdejan@yahoo.com

 

www.playgreat.net

 

 

Једно мишљење на „ЛЕТЊИ ТЕНИСКИ КАМП PLAY GREAT“

  1. Повратни пинг: Isplaniraj svoj raspust – Barbyjana

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Једно мишљење на „ЛЕТЊИ ТЕНИСКИ КАМП PLAY GREAT“

  1. Повратни пинг: Isplaniraj svoj raspust – Barbyjana

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *