Lola Radivojević, Bruyninx YCC U14 Haselt Belgija, Tennis Europe Junior Tour

Лола Радивојевић одлична на два ЕТА U14 1. категорије у Хаселту (Белгија) и у Дирену (Немачка)

Српска тенисерка Лола Радивојевић остварила је одличне резултате на два врло јака ETA U14 турнира 1. категорије у Белгији и у Немачкој: на Bruyninx YCC у белгијском граду Хаселту (од 4. до 12. августа 2018. године), и на турниру 41. Internationale Deutsche Tennismeisterschaften U14 у немачком граду Дирену – у Хаселту је у четвртфиналу изгубила од 1. носитељке Филипинке Александре Еале (победнице чувеног турнира Les Petits As Mondial Lacoste у Тарбу и финалисткиње Оранж Боула), којој је при резултату 6-4 за Еалу морала да преда због натегнућа лигамената, док је у Дирену освојила друго место на утешном турниру. Честитамо Лоло!

 

Детаљније Лола Радивојевић одлична на два ЕТА U14 1. категорије у Хаселту (Белгија) и у Дирену (Немачка)

 

Лола је на турниру у Хаселту била 12. носитељка, а у 3. колу је победила 7. носитељку, Рускињу Јарославу Барташевич 3-6 7-5 6-4.

Браво и за шампионку Македоније Александру Симеву, која је освојила титулу на утешном турниру у Дирену, победивши Лолу у финалу!

Запажен успех на турниру Bruyninx YCC у белгијском Хаселту остварили су првакиња Хрватске Летиција Тароко и Македонац Калин Ивановски, пласиравши се у полуфинале, и Македонка Јана Стојанова и Црногорка Дивна Ратковић, које су дошле до четвртфинала; Македонка Александра Симева је у 3. колу изгубила од Летиције Тароко. Честитамо свима!

 

 

Резултати до полуфинала у Белгији, девојчице:

Bruyninx YCC U14 Haselt Belgija, Tennis Europe Junior Tour

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *