Lola Radivojević, Alexandra Ralitsa, Nikola Živković, ITF SERBIA JUNIOR TOUR NIS OPEN 2019 Srbija, Teniski klub TAŽ Niš, Teniska akademija Živković Niš

Лола Радивојевић освојила прву ITF титулу на SERBIA JUNIOR TOUR/NIŠ OPEN 2019 у ТК ТАЖ, Мацура финалиста

Међународни турнир SERBIA JUNIOR TOUR/NIŠ OPEN 2019 за младиће и девојке до 18 година (5. разреда), одигран је од 30. априла до 5. маја 2019. године у Тениској академији Живковић у Нишу, у оквиру ITF World Tennis Toura. Турнир се игра на теренима ТАЖ-овог тениског комплексу на Бубњу. Директор турнира био је Никола Живковић, а врховни судија Стефан Чукић. На турниру се такмичило готово 250 тенисера и тенисерки из Србије, Мађарске, Холандије, Бугарске, Словачке, Русије, Словеније, Аустрије, Хрватске, Новог Зеланда, Румуније, Кине, Северне Македоније, Црне Горе, Грчке, Пољске, Украјине, БИХ, Индије, Француске, Норвешке, Швајцарске, Израела, Финске, Шведске, Италије, Јапана, Белгије…).

Првакиња Србије до 14 година Лола Радивојевић постигла је огроман успех освојивши своју прву ITF титулу у свом клубу, док је Милан Мацура остварио изванредан резултат освајањем другог места. Честитамо!

Браво и за Димитрија Зупца који је освојио 3. место у синглу, као и за Луку Јовановића и Хрвата Милија Пољичка који су освојили друго место у дублу, и још једном за Лолу Радивојевић, која је заједно са Рускињом Анастасијом Гуревом играла у полуфиналу дубла!

Лола Радивојевић је у финалу после преокрета победила Бугарку Ралицу Александрову (прошлогодишњу финалисткињу PECINOG MEMORIJALA 2018 у Панчеву) 1-6 6-4 6-3, док је Пољак Александер Орликовски у финалу савладао Милана Мацуру 7-6(2) 6-3.

 

Детаљније Лола Радивојевић освојила прву ITF титулу на SERBIA JUNIOR TOUR/NIŠ OPEN 2019 у ТК ТАЖ, Мацура финалиста

 

Bidi Badu Sportska odeća Bidi Badu, teniska odeća Bidi Badu, Bidi Badu Play Wild, Teniski klub Haron

Биди Баду спортску одећу можете купити у нашем веб-шопу!

Одећу можете испробати у Haron Show Room-у!

 

Milan Macura, Aleksander Orlikowski, Nikola Živković, ITF SERBIA JUNIOR TOUR NIS OPEN 2019 Srbija, Teniski klub TAŽ Niš, Teniska akademija Živković Niš
Финалисти SERBIA JUNIOR TOUR NIŠ OPEN 2019 Србин Милан Мацура и Пољак Александер Орликовски са Николом Живковићем, директором ТА Живковић

 

У дублу су тријумфовали код младића Пољаци Марсел Камровски и Филип Пјецзонка, а код девојака Мађарица Лука Јаноши и Холанђанка Бенте Спее.

Од осталих српских тенисера највише успеха су имали Лука Стефановић, Михаило Радосављевић и Никола Кијац, који су играли у четвртфиналу сингла, као и хрватски тенисер Мили Пољичак.

 

Подсетимо, Лола Радивојевић има само 14 година, и овом титулом је доказала свој огроман потенцијал! Пре две недеље освојила је 3. место у синглу и титулу у дублу на ETA U16 PECIN MEMORIJAL-ALEXANDER WASKE TENNIS-UNIVERSITY 2019 у ТК Динамо у Панчеву.

 

 

Lola Radivojević, ITF SERBIA JUNIOR TOUR NIS OPEN 2019 Srbija, Teniski klub TAŽ Niš, Teniska akademija Živković Niš
Пресрећна Лола Радивојевић са првим победничким пехаром освојеним на ITF турнирима, и то у својој Тениској академији Живковић

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *